肥臀妻

收藏  |  訂閱
29  176.2k

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 17:15 發表 查看引用來源
其實我都預咗佢冇可能一刀切,不過淫妻對我嚟講都好似毒癮咁,我怕佢有日又再玩返,我會同佢一齊沉淪
阿嫂玩返,預埋我呀!

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 16:46 發表 查看引用來源
有見婚姻輔導,唔係醫生,不過都有幫助,比之前關係好得多
其實大家肯一齊面對個問題,已經幾好,好過大家收收埋埋,玩定吾玩,最緊要吾好影響到大家關係同感情,兩公婆要用咩方法生活都好,最緊要大家開心同享受生活

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-1 10:04 發表 查看引用來源
一時時啦,又唔洗點開口卦,佢點撩人我就唔知啦,佢話試過去開間coffee shop個職員抄佢牌,跟住同一日就同人哋爆房,又試過去見工,個老細請佢食飯順便傾下啱唔啱份工,結果又比人屌埋,總之女人要揾sp係完全冇難度 ...
睇你處境,真係要好好同阿嫂傾下,佢想玩,好老實你揾人同佢玩,都好過佢自己揾

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-3 20:52 發表 查看引用來源

電話keep 左張含能相😆用鏡反射尼影架炸

早晨,各位師兄,阿嫂一向都係好身材,冇對鏡推嘥左

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-4 07:04 發表 查看引用來源

你真係口甜舌滑!
佢只係件大pet pet 銀行中女,佢個law 唯一用尼推狗仔就幾好撞擊力咁喇

尼個姿勢,吾好做多餘野,即時推爆佢

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-5 08:16 發表 查看引用來源
晨早起牀,又係週未,比各位J吓
師兄,第一次見阿嫂個pat pat有冇打下佢

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-5 07:28 發表 查看引用來源

夏天通常都係著條one piece +肉絲+對七皮高踭鞋,出面加件針織外套

佢話打扮咁鬼斯文、邊有人估到入面喺T back 呀

係屋企著成甘?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-5 12:21 發表 查看引用來源
我識左我老婆成廿幾年,當年咁而家咁好肉,後生又吾多識欣賞肥pat,係生完個女同而家中年先識欣賞個pat
我係妳keep住打佢pat pat

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-6 01:38 發表 查看引用來源

但 係 要付出代價
由於我 屌 得太 狂, 推到佢絲 襪爛 埋, 條 制 服裙pat pat 位滿 哂精子

一入屋,㩒佢系大門屌,重要特登搞到佢大叫,D鄰居係出面又未必聽到,玩得幾次,阿嫂又hi甘米可以叫佢試下其他人,成事預埋我

終於留到言,冇啦啦,尼幾日好難留言,成日話吾合規格,吾知搞乜

前往最後回覆