[系統及改善] Windows Vista 破解---100%Work[2009年特別版]

收藏  |  訂閱
31  47.1k

引用:
原帖由 oscar2 於 2008-11-21 12:54 PM 發表 查看引用來源
樓主   我太感動LA........我真係估唔到會咁簡單    我啟動得返2日時間  在這急只制   比我撞見你 我成功la....真係要講聲  我愛你   :smile_40:
哈哈
哈哈
哈哈
哈哈
哈哈
哈哈
哈哈
哈哈
哈哈
哈哈
哈哈

引用:
原帖由 yww18 於 2008-11-21 11:17 PM 發表 查看引用來源
SP2 for Vista?
yes,now vista have a sp2

引用:
原帖由 stevefai 於 2008-11-22 04:02 PM 發表 查看引用來源
樓主請問洗唔洗停用左 "UAC"先?
唔洗

引用:
原帖由 eyepanda 於 2008-12-1 10:13 AM 發表 查看引用來源
Why I can't run the setup after I booted mjy PC..? It still run on WinXP..
這個是破解Vista的三十天限製,不是變做Vista

引用:
原帖由 eyepanda 於 2008-12-2 01:51 AM 發表 查看引用來源
I know, but after I had burn the DVD copy of your Vista copy.. I can't boot up with Vista installation mode.. I already select boot my DVDROM first, then the harddrive.. Please help.. Whatever I use D ...
SORRY,無可能係BOOT果到會LOAD唔到有影像當.

有可能你個vista影像當無個文件,因為要有一個文件才可以係BOOT果到會LOAD到有影像.

you will burn it directly into a DVD

引用:
原帖由 傻人岐 於 2008-12-12 11:11 AM 發表 查看引用來源
衰左,仲整到部腦入唔番個window,點算:smile_42:
你咩事先?

引用:
原帖由 傻人岐 於 2008-12-12 11:36 AM 發表 查看引用來源
down左個野,裝左,之後d野同你d圖一樣,但係開番電腦卡住左係開機果個程序果度:smile_42:
你有無洗機碟,有GE重裝.

引用:
原帖由 傻人岐 於 2008-12-12 11:48 AM 發表 查看引用來源
冇先慘- -:smile_42:
咁你又可以上網GE?

引用:
原帖由 傻人岐 於 2008-12-12 02:41 PM 發表 查看引用來源
第二部腦來的- -
咁得LA,你可以用VLITE做隻VISTA DVD

前往最後回覆