[系統及改善] Windows Vista 破解---100%Work[2009年特別版]

收藏  |  訂閱
31  47.0k

引用:
原帖由 loversgolden 於 2008-12-14 06:57 PM 發表 查看引用來源
師傅我想問問!我用緊Windows Vista Ultimate Edition,
而家只番得一日時間比我破解,但是我用您依個軟件黎破解了3次都係唔得,
其實係唔係要裝了SP1先可以再用您依個軟件黎破解呢?
因為我而家仲未安裝SP1 Vista,如果 ...
其實我得個12歲,唔好叫我師傅LA,好講番正題.用我依個軟件黎破解了3次都係唔得...25%可能係你未UP去SP1.75%可能你破解果鎮無依照我咁做.

引用:
原帖由 Andy_Lee_DS 於 2008-12-17 01:27 AM 發表 查看引用來源
:smile_40:  謝謝師兄啊!!!

請問我係咪已經成功破解了? (還有:我現在用的是 SP 1 嗎?)

yes,你成功破解左VISTA

不是,你快D UP 去SP1

引用:
原帖由 newdaneil 於 2008-12-17 09:09 PM 發表 查看引用來源
我想問要不要先激活左個vista先 :smile_41:
另外要關了防毒先嗎:smile_41:
安裝是否入了windows後運作這個程式就可以了:smile_41:
樓主教教我:smile_13:
我想問要不要先激活左個vista先 ,激活左個vista先la

另外要關了防毒先嗎 ,唔使.

安裝是否入了windows後運作這個程式就可以了 ,yes.

引用:
原帖由 jamachi0008 於 2009-1-1 04:34 PM 發表 查看引用來源
樓主, 謝謝分享. 但我有個問題. 這需重新裝機用的, 或是 upgrade 專用呢?

如是裝機用. 這需要步驟是怎樣. 請指教
謝謝
你想問點破解vista?跟住D相一步一步去做就OK..

引用:
原帖由 D~~@ 於 2009-1-3 11:53 PM 發表 查看引用來源
請問 SP0 跟SP1 有什麼分別??
SP1=Service Pack 1[是集合以來的更新包]

引用:
原帖由 kk_c234 於 2009-1-4 04:33 AM 發表 查看引用來源
thank you for sharing
haha

引用:
原帖由 typhoon2000 於 2009-1-15 05:55 PM 發表 查看引用來源請問過到wga驗証嗎:smile_41: :smile_40:
過到

引用:
原帖由 Bestfriendbat 於 2009-1-16 10:45 PM 發表 查看引用來源
請問那個Vista的iso是否要燒落碟才可以用?
不是,可以用DAEMON Tools Lite 掛載安裝

引用:
原帖由 cary8888 於 2009-1-17 01:00 PM 發表 查看引用來源
THX```````````````大大
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

引用:
原帖由 痴訓 於 2009-1-23 09:51 PM 發表 查看引用來源
我係你條link到download左個windows
但啟動唔到..呢個crack用左又不行...點算...
啟動唔到沒無問題...但無可能會CHECK唔到?有好多人已經成功!

前往最後回覆