瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
8  274.0k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 18:08 發表 查看引用來源

就我經驗, 奶豆女士一定係最high, 但唔好可以只攻豆豆........

當女士真係被奶到high 晒時, 奶多一陣就轉奶另一位置, 例如兩邊唇

等女士少少回氣, 就再突襲奶返豆豆............幻得幻失感覺會好正 ...
同意師兄說法, 還有腹股溝屁股腰肚臍附近😁

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-3-9 19:45 發表 查看引用來源
今日幫老婆按摩,大家估下係咩色底底^^
我覺得應該是黑色

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-3-16 14:38 發表 查看引用來源
關事嘅咩?😣
人奶主要成份是水和脂肪, 前段的水份較多, 後段的脂肪較多, 如果出奶之前無飲多啲湯水及補充脂肪, 身體自然會找倉底貨去消脂, 所以點解話餵人奶會收身好快, 你老公加BB一齊食人奶點會不細幾Cup😆
利申, 食人奶會硬得好快🤣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-16 16:01 發表 查看引用來源
一邊餵緊亞b ,另一邊就噴奶,老公話唔好哂幫我飲埋佢😂😹😹
老公一定肥咗😹, 邊個啜得舒服同多奶?😆
我邊啜奶邊做愛佢話好爽快感強烈😹😹😹

引用:
原帖由 卜P笠 於 2022-3-16 17:10 發表 查看引用來源
我19歲那年食左個47歲人妻,當時佢生左冇耐仍有奶水,我又是邊屌邊吸食佢奶汁,人妻話唔吸會谷住會痛,所以佢嗰輪要我日日幫佢吸食,講真味道麻麻但可接受,但食住奶屌又真是其樂無窮🤦 ...
🤦 不只痛還會發燒

引用:
原帖由 徐良半露 於 2022-3-17 15:41 發表 查看引用來源
個魚佬衰衰咁成日話留條新鮮象拨蚌益我🤦‍♀️
佢直頭明示留佢條鮮象拔蚌益你😹
🤦俾著我都望到你實一實喇😹😹

引用:
原帖由 徐良半露 於 2022-3-17 16:10 發表 查看引用來源
其實女人識著衫都會易吸引到男人
更係, 內裡件內衣鬆鬆地彈下彈下飛釘, 一定引死人🤦🤦🤦

引用:
原帖由 徐良半露 於 2022-3-17 16:10 發表 查看引用來源
男人要夠氣夠力先精服到女人🤦‍♀️
好現實的女人遇到心上人又精壯又次次有高潮, 一定日思夜想去見面, 更會話見到面已經漏水🤦

引用:
原帖由 徐良半露 於 2022-3-17 16:15 發表 查看引用來源
節奏好緊要
無錯, 棒棒要好似刷牙咁嘅動作, 不應死衝, 出出入入又改下全入後磨擦… 🤦🤦🤦🤦

前往最後回覆