上一頁下一頁
發新話題

睇見呢度咁悶,比d朝氣勃勃分享好唔好

收藏  |  訂閱
57  131.1k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-15 09:34 發表 查看引用來源
又得,酒醉有三分醒,望住表姨對住我淫笑,望住表姨佢含住我碌鳩,富仔今日表姨食硬你🤭
我用無助的眼神,楚楚可憐地望住表姨赤裸裸咁坐落我已比佢含硬左嘅小賓賓度,全碌沒入左表姨嘅淫穴內,我好無奈咁只能望住表姨吹殘我😅 ...
師兄想被吹殘好耐🤭  有無試過被其他姐姐捉住小賓賓入水簾洞😂

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-15 12:18 發表 查看引用來源
被吹殘好撚正,我吹殘d師9就多,我好想試下比表姨吹殘我係點😊
係😊 我試過一日被吹殘三次,當日佢還未M完,好滑好耐先射入🙃

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-15 14:35 發表 查看引用來源
分享多張大眼叮噹人妻照,對奶都唔小嘢
應該係好尖大奶好正🤤

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-15 15:47 發表 查看引用來源
一陣出去接表姨,我可能要神隱幾日,今晚先安排同表姨食佢最中意食嘅粥底海鮮火鍋,魚蝦蟹唔少得,仲有象拔蚌,等表姨食得開開心心,今晚我就奉獻埋條私人象拔蚌比佢😊🤭🤭 ...
大師兄記得食多啲蠔補精😅

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-15 17:10 發表 查看引用來源
係呀⋯係😍越叫唔好就梗加要啜爆佢😍
乳頭比較敏感好正,啜一下乳頭,妹妹又會啜小寶寶一下☺️

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-16 19:51 發表 查看引用來源
放張相分享比你地先😊
第一次已經批准無套直入🤤

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 07:38 發表 查看引用來源
其實我都好在乎每一條深溝
愛在深溝🤭好句好句
師兄為好多女士帶來性幅,係善長人翁責任好大

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 12:48 發表 查看引用來源
同表姨食飯逛街,去左一間買化妝品舖頭,佢買左d女人用品,我見呢間舖有買按摩精油,我話表姨不如買返酒店我幫你推油吖,表姨話你推油都識?
我話可以話識d,呢d嘢比人推得多,唔多唔小都識到d,返酒店後叫表姨先沖返個涼,而我就坐係出 ...
無錯,有部分女士想搞嘢之前會只穿件面衫或睡衣,裡面乜都無連底褲都無,一埋位就不停車,一硬就連除底褲時間都慳埋加快合體☺️

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-17 13:16 發表 查看引用來源
正吖!慢慢按摩,挑起佢性慾!😉
係呀☺️有種叫做初榨橄欖油好滋潤又冇味🙂

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 13:21 發表 查看引用來源
我小吖,小富已不受控制地勃起,我好小心翼翼咁又把精油倒在表姨屁股上,今次唔知緊張定乜嘢,倒了大量在表姨屁股上,精油就沿表姨屁股隙縫流下🤭
呢個動作我係古惑左專登想咁😉 ...
大師兄有無墊多張毛巾呀😂 漏油或漏水都兜住吸住, 整污糟張床要賠錢呀😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆