與太太的4人同遊 更新P.6, P.8(巳補相)

收藏  |  訂閱
5  168.0k

旅程好L吸引  期待下集
你地4人属於邊個年龄組別?:smile_04:,

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-18 07:54 PM 發表 查看引用來源
「更新」
第三日早上起來,大家都好似當無發生過任何事咁,大家繼續行程,不過今日安仔好明顯不停圍繞著我老婆同佢傾計,而老婆都好受落,間中仲比我𥄫到佢地有少少身體接觸,不過不是太過火所以我都無出聲。反而安仔女友就好似被冷落咁,我只好嘗試同佢傾吓計,不過由於年紀相差12年(我:39 / 老婆&安仔:31 / 安仔女友:27),所以要打開話題有啲困難,但好彩最後都可以搵到共同話題,唔駛大家咁尷尬。今日行 ...
相差12年真係好L濕碎,呢個就係最好溝通方式。

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-20 06:31 AM 發表 查看引用來源

真係無試過攪啲相差12年,真係好正,而且我所知安仔係佢第一個有做過嘅男友,所以下面真係好緊好好插。
年青就是好(安仔女友)  不過你老婆都唔錯:smile_47:

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-20 06:36 AM 發表 查看引用來源

自己插老婆:無(好少帶)
安仔第一次插老婆:初初有最後除左
我第一次插安仔女友:無
第二次:安仔初初有,好快就除左,我就無。
做足準備  無限中出  真係爽死  真係諗起都開心:smile_47:

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-20 03:59 PM 發表 查看引用來源

的確食到安仔女友係我意料之外,佢都真係好正,之前我都有當過老婆係佢咁屌,今次比我屌到真係勁爽勁開心。
幻想都好正:smile_04:  真係小埋  喜悦之心湧上心頭100%有同感

引用:
原帖由 anny80h 於 2019-7-24 08:41 AM 發表 查看引用來源
一齊旅行4p係幾正,我唔知幾時先有機會再咁玩咯
可以的話分享吓嘛

前往最後回覆