[保安及公用] ESET NOD32 Smart Security 4 繁體中文正式版 (32bit/64bit) 30/4 更新序號!!!

收藏  |  訂閱
15  376.2k

引用:
原帖由 S.CKH 於 2010-4-1 03:23 PM 發表
ESET NOD32 Smart Security 產品介紹
利用先進的ThreatSense ®技術, ESET NOD32 Smart Security第一時間保護您免受新的攻擊,此時,其他廠商的產品還未 ...
多謝..........歌功頌德樓主

引用:
原帖由 S.CKH 於 2010-4-1 03:23 PM 發表

ESET NOD32 Smart Security 產品介紹
利用先進的ThreatSense R技術, ESET NOD32 Smart Security第一時間保護您免受新的攻擊,此時,其他廠商的產品還未知道 ...
只可用到  10/05/2010  呢d咁既password好野,樓主珍藏之啦...............:smile_42:

引用:
原帖由 mingentus 於 2010-4-13 01:24 AM 發表
tHANKS FOR SHARING !!

GOD JOB
用得一個月都要  tHANKS FOR SHARING !!:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 wh904 於 2010-4-13 04:53 AM 發表
感恩+感恩  己推.....
用得一個月都要  感恩+感恩  己推..... :smile_42:

引用:
原帖由 S.CKH 於 2010-4-14 05:29 PM 發表
14/4/2010 updated
垃圾 序號:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 ahahowa 於 2010-4-15 12:30 AM 發表
真係得 woo!感激感激!
點樣得............???用得幾耐..............???

引用:
原帖由 francoyan1029 於 2010-4-15 06:02 PM 發表
我一向少回覆,今次真係5該哂ar...thx
0分網友:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 九大恒星 於 2010-4-15 11:26 PM 發表
真係掂喎,多謝晒!
ching........ 點樣掂法???用到咩年份月份

引用:
原帖由 pkok007 於 2010-4-12 05:41 PM 發表
最近個NOD更新唔到..一上黎就見到樓主呢個正post..

一定支持啦!!       :smile_40: :smile_40: :smile_40: 樓主就像我的親生媽媽一樣偉大
用得一個月就=樓主就像我的親生媽媽一樣偉大

如果可以用多幾個月呢???:smile_30:

引用:
原帖由 泣狼 於 2010-4-17 10:29 PM 發表
35日試用...?:smile_41:
咁都仲有人大大感謝樓主:smile_30::smile_30::smile_30:

前往最後回覆