上一頁下一頁
發新話題

女女要離開(咀咀)魔鬼般的地方(第三集完結篇)

收藏  |  訂閱
52  30.5k

引用:
原帖由 jjcy 於 2006-6-1 23:45 發表
偶爾 作作 好人,  感覺良好,  對吧!
其實做唔做好人冇咩所謂, 只要唔係做傷天害理的事已經可以問心無愧! 對嗎?

:smile_43: 啦....

:smile_15: 88咁多位!

引用:
原帖由 golfchan 於 2006-6-2 12:09 發表

MANY THANKS , BROTHER
祖師爺, 原本想約你飲茶, 但見到咁大雨又唔係好想出街!

引用:
原帖由 golfchan 於 2006-6-2 12:15 發表

ME TOO, I REALLY DON'T KNOW WHAT AM I GOING TO DO THIS AFTERNOON, I HAVE TO PLAY GOLF TOMORROW AND DAY AFTER TOMORROW.
江門冇雨咩?:smile_14:

睇祖師爺嘅帖真係悟出唔少道理!!!

引用:
原帖由 色途嫩馬 於 2006-6-4 08:48 發表
唉....祖師爺...真係好想拜你為師呀....
可惜, 我呢排要幫個朋友, 搞到自己周身唔店, 都冇錢上黍玩.
維有你 disscuss 睇下你地 D post......心靈上跟隨你地去探險 la ~~~
唔一定要上去玩嘅! 出黎同祖師爺飲茶佢一樣咁開心架!

引用:
原帖由 chung909 於 2006-6-4 11:22 發表
好~~~~c兄做得好, 我不時都覺得囡囡都係人, 我地除左同佢地明買明賣之外, 其實亦可以幫助佢地, 等佢地能夠重新做人:smile_24::smile_15:
聽祖師爺講尼個囡囡好識諗!

希望佢真係唔會回頭重新做人啦!

引用:
原帖由 so2asy 於 2006-6-4 17:55 發表
師兄你都機好人,想當年我都會咁做,但被騙了機次後心淡了,當然不是全部都是,但就多了介心,如果有人我認為值得幫的話我都會幫.隨緣吧.
祖師爺食鹽多過我地食飯, 邊有咁易中招! 佢覺得果個人有救的話, 佢先會出手姐!

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2006-6-5 01:58 發表

咁鬼多灌水架. ~ 打多幾隻字啦..
寫report 好花時間架. ~
灌水果D最好就係殺佢50分, 包保以後唔會再有人呃POST

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2006-6-5 02:03 發表

我很贊同.. 我知點解mp 上次傳功. 到5點啦朝早..

祖師爺無論係.. 做人處事同. night life 架生活.. 做後背架都獲益良多呀.. ~:smile_38::smile_38:
你明呢! 同祖師爺傾計係咪學到好多野, 好正呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆