對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
7  68.1k

支持小公主~~~~嘩!!!手扣呀~!!~我驚條key有問題所以無買呢樣野,
用條絲帶綁住手同蒙眼算了:smile_30:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-31 11:37 PM 發表 查看引用來源
雖然今日HB好忙,不過他知道我只有今日先得閑,所以就算幾忙都抽時間見我。最近HB唔穿西裝,今日他穿了shirt + 黑皮樓,好型仔啊。 我一去到相約地點,就見到兩頭望的HB,他在找我呢。我走到他的面前,給他一個微笑 ...
嘩,我睇到hb肯幫你買m巾,佢真係好好啊,邊有男仔肯咁樣架....唔怪得你話佢鍚你喇

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 08:22 PM 發表 查看引用來源

係阿,個一刻我好開心架
平時HB好大男人架
換轉係我豬公一定唔肯喇..........:smile_39:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-11 02:00 AM 發表 查看引用來源

我都唔知阿
早兩晚,我想起HB...我哭了,因爲我唔知道我同HB會點..
我問HB,如果我消失了,他會點
他說會挂住我,不過就話我他甘忙我仲問d甘既野 (那個時候淩晨1點多了)
後來他有逗返我,叫我唔好生氣 ...
小公主,可唔可以知咩事~~~你同hb有咩問題:smile_13:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-11 01:42 PM 發表 查看引用來源

我同HB好好,無事阿,我越來越喜歡HB...
不過我同HB既關係又好似好怪....
嗯,最緊要開心就得喇.....有時有d野不能強求,
順其自然更好:smile_35:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-13 11:27 PM 發表 查看引用來源
(性愛内容請看下面粉紅色的一段)

今晚HB可以安排到時間見我。我就乖乖係公司OT到8點,然後等HB既電話。我們相約了八點見,但HB突然有點事,說希望八點半走得,於是我就行下街。行到八點半都未有HB消息,所以 ...
好正啊.......令我好懷念上幾次係巴士最後座同豬公吹蕭....真係好刺激架.....:smile_40:
你就好喇.......hb咁易吹爆.....我隻公超難爆啊.....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-14 09:45 PM 發表 查看引用來源

不過hb都唔寵幸我......我只好等待被寵幸
睇到你呢句,完全感受到你對hb果種深愛法:smile_o06:
佢一定會知ga....
話時話,佢有無上黎睇,不如叫佢開個acc專留言比你....
我豬公就係咁喇:smile_o01:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-14 10:23 PM 發表 查看引用來源

HB唔會有時間來看的
我話email給他看,他都說唔需要。
你就幸福啦
傻喇你,你都好幸福姐~~~佢其實都好鍚你既~~你知架:smile_o11:

前往最後回覆