上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
777  150.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-17 10:27 發表 查看引用來源

師兄,佢地應該係為左討好你吧?講真,衝燈好似真係女既都唔舒服先係.
後黎我聽講,衝燈對女既健康唔好,又講對男既運程唔好,嘩,總言之幾時做愛都得,係M到就唔太好果隻. ...
陰道係果個時間最易感染

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-1-17 10:59 發表 查看引用來源

呢樣係最麻煩!
忍下唔會死既
就係囉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-17 11:14 發表 查看引用來源

插醒好玩喎........最鐘意聽女仔唔唔聲.......想瞓又想被插之間.
我成日都係咁

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-17 11:16 發表 查看引用來源

係啊,最唔衛生添呢.
同時亦有人講,男人一插,會運程逆轉,
因為野野見紅嘛.............
我呢........就唔敢試.
如果有師兄試過請講聲,HAHA........
又成床血,墊左毛巾都煩啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-18 15:08 發表 查看引用來源
唔知大家有無搵返已無聯絡一排既舊情人呢?
剛過去的一周比較有時間,所以我都逐一還債.以前應承落食飯、見面既情人們,拖了超耐時間都遲遲未見,今次終於的起心肝見佢地.
現在見返,大家生活上既改變當然大,但傾起上黎有 ...
我係果種一係好愛,好痴纏,
一係就深思熟慮分手永遠都唔會搵到我果種(屋企同公司樓下等唔計,電話email whatapps一律不回),
如果同我分得手,必定係做左唔可以原諒嘅罪,唔會做朋友。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-20 12:15 發表 查看引用來源
大家年初1,2會唔會出去呢?如果會又會唔會去行大運呢?
如果有,大家可唔可以分享下俾我參考,thanks~~
在家訓覺同拜年

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-20 15:03 發表 查看引用來源

師妹,仲有食呢??HAHA......
如果妳去另一半家,對方會唔會煮好多野妳食,即妳明明食左好多,佢都仲會講妳食左好少...........
呢D日子,我只會食7成,因為往往仲要食多好多先可以走人............ ...
我又無咩咁嘅情況喎~

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-20 15:26 發表 查看引用來源

呢樣係最正路!
唔好騷擾我午睡添呀!😝😝😝
係咁訓係咁食,仲有利是豆,超正

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2020-1-20 15:57 發表 查看引用來源

新年就係訓覺最好時機~🤣
絕對係呀~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-1-20 19:55 發表 查看引用來源
岩岩做完5底蘿蔔糕
仲有年糕未整⋯
我今年無時間整糕。否則都會整蘿蔔糕同桂花糕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆