十年之愛是全奉獻 更新part 2

收藏  |  訂閱
5  17.4k

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 07:13 AM 發表 查看引用來源
今年係我同主人(舊文稱他為HB)相識10週年。今日見到主人,覺得他老了(其實他無大變,只係比以前瘦了些少,黑實了,多了幾根白頭髮),相信我在他眼中,我都一樣是老了,心裏覺得好感概。10年了,跟他有很多美好的時光,最近我細味當年所寫的日記,眼淚不自覺流下,原來我真係好愛主人,相信我呢一生都不會忘記他,我亦唔想忘記他,所以我把我們的親密感覺繼續紀錄下來。

主人早前話想大力抽插小奴的小菊花(以前試 ...
小公主, 你記唔記得我,b豬呀!以前響帖傾過下,舊人一定支持!

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 08:55 PM 發表 查看引用來源

當然記得你,好羨慕你可以跟相愛又夾的伴侶一齊
可惜現在你唔出post
唔會,發生左d不愉快事,封左筆。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 09:00 PM 發表 查看引用來源

我最近終於正式同HB試了肛交喇,原來唔難的
其實係一d都唔難,又唔污穢,識清潔識體位會番唔到轉頭

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-7 12:18 PM 發表 查看引用來源
https://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=11634032

舊文分享
再鼎力支持小公主~:smile_o12:

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-14 08:48 AM 發表 查看引用來源
其實今次同主人做完之後,我有一種唔開心的感覺。女人的直覺是否很準?以前同主人做是從未有呢個想法。可能是太急,可能是太耐無做?我有問他感覺是否不同了,只是對他講唔出口話個感覺似sp。他說可能是太趕,但以前一樣有趕時間,但都不會這樣。當有一日主人在我的身體試完各種,厭倦了,是不是就完了?不敢再對他講這些,他一定會不高興。又不能跟其他人講這些。是我太煩嗎?他對我的回答冷淡到跟一個陌生人也不如。也許我這個 ...
其實,小公主自已應該明白,你始終有家室,都唔可以要求佢太多野,
但求同佢有feel,得閒溫馨相聚下就算,
我覺得佢可能有第二個女仔,但又唔知點同你交代,始終都10年,
點都有好多回憶,或者佢係想用冷淡黎令你開口,
如果你可以狠下心腸,不如試下直頭完全唔搵佢,
睇下會點,一來,如果佢係緊張你嘅,一定會搵你,
如果唔搵,你都心知咩事,二來,比自已諗清楚去路,
唔好困自已在死角。
以上係我女性直覺比你嘅建議,希望小公主早日走出困局

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-14 10:38 PM 發表 查看引用來源

我同主人無野,今日他都正常啊。他一陪我少了就亂林野者。我地無事喇

他無其他女。他無阻止我隨時找他。
咁就好啦,一天光晒,
以後唔好亂諗野啦:smile_40:

前往最後回覆