有冇試過口爆完再插

收藏  |  訂閱
8  34.0k

上下都很充實
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-8-31 13:16 發表 查看引用來源
有, 經常
下面要感受過俾棒棒抽插o既快感, 上面要嚐到精液獨有果種男人o既味道, 果次性愛先叫做完滿

貴妃是識嘆識享受之人,梗係覺得正,男人覺得更正。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-8-31 15:15 發表 查看引用來源
好多人話女人唔中意但其實我覺得ok囉, 就係插插插到抖唔到氣滿頭大汗果陣, 俾男方爬上嚟一野噴晒入口
真係超級好feel, 情慾最高漲果陣吞精淨係會覺得超好味😋 啜到人地頂唔順都唔想鬆口😆淨係想佢繼續射,唔停咁射 ...

男人剛射完精個5秒龜頭係最敏感,掂下都唔掂。
引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-2 00:56 發表 查看引用來源

黄金五秒係咩黎?

如果妳唔理佢感受,狂捽佢龜頭,最後會興奮到射水出黎,就好似女人潮吹咁!
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-2 07:19 發表 查看引用來源

係為數不多而我可以接受女人對男人o既 sm
同時可以感受到佢對我o既愛
簡單講就係女上男下69 咁o既體位, 坐o係佢身上大力啜, 佢雖然好酸好痺但係唔想太大力推整親我所以只好死忍
最多玩完先受罰,  ...

試過,好正,但自己搞要忍得到唔縮手先得
引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-2 10:52 發表 查看引用來源

乜會咁咩? 師兄試過?

係非常酸軟要縮嘅感覺,個刻龜頭極度敏感。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-2 11:29 發表 查看引用來源

佢地射完之後如果繼續刺激龜頭好似真係會好辛苦

個次係自己試,忍住唔縮手,不斷刺激。
引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-3 09:53 發表 查看引用來源

咁對手係咪知道你中意果刻再刺激? 佢知用咩方法?

仲有一樣,扑嘢時女人爽緊會叫床,淫叫。男人屌緊時好舒服都唔會點出聲。但呢射精後立即狂搓龜頭,男人忍到唔縮,但一定忍唔到唔叫出黎。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-3 13:12 發表 查看引用來源

某一兩位人士話過, 女人好順從咁忍住痛楚接受男人俾佢o既折磨, 果個moment 非常性感
咁我都覺得俾人打機機/ 口爆/ 同人搞o野到射o左精之後可以忍受到你地講果種酸軟麻痺, 即係唔會即刻依嘩鬼叫推開人
...

5秒意思係射完精5秒前就要行動,5秒只係一個約數,6秒7秒都得,唔好拖咁耐先搓咁解啫,射完精立即猜捽龜頭,就會持續敏感,至射出水。但未出水前不要停。
引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-3 12:12 發表 查看引用來源

用自己手係咪都係得5秒?

附件

前往最後回覆