給主人的生日禮物-深喉(更新part 2 在p.10)

收藏  |  訂閱
37  33.5k

有主人有甚麼直得羨慕,妳開聲過百男人排隊俾妳揀做妳主人,一個星期七日,日日唔同主人都仲得。不過,妳聽我咁講,一定會話我都唔係要呢啲,都唔係想咁樣。
但其實我係想講唔羨慕妳有主人嘅原因,反而搵一個貼服嘅女奴先難!

睇咗妳上面嘅留言,覺得有兩件事我覺得有啲無耐。妳說妳有呢個主人好開心,而佢就唔會有乜特別。妳話同佢都十年,妳由頭到尾得佢一個主人。

我覺得妳同佢關係,妳唔係想做佢隻奴,係想做佢條女,妳只係用主奴關係同佢維繫住呢份感情。妳主人係咪本身有正印? 妳覺得佢有妳唔算係開心興奮,一來妳地已經十年,老夫老妻feel啦!仲有乜新鮮感,所以佢完全唔似一個主人去控制一個女奴。

以上純粹我從有限嘅留言去感受出黎我睇法,若睇錯乜怪!
🙇‍♂️
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-5 21:46 發表 查看引用來源
點解唔係羨慕我可以有主人既?

他不會甜言蜜語,所以他唔會騙我。
😓😓
重點是,他連騙妳開心也不想做。

不過,主奴就是玩,沒有結果!
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-8 10:19 發表 查看引用來源
其實找主人,同找男友老公一樣,都要自己好鍾意。遇到一個自己願意為他付出的人唔容易。我唔係對每個男人都可以做得出我和主人做的事。我就連kiss,都唔可以同其他人kiss,莫講話做其他的 事,所以我覺得我遇到一個我可以付出 ...

是的,甜言蜜語其實很重要,不能慳的。

尤其做愛時講,會更甜同興奮!
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-8 13:44 發表 查看引用來源
同埋我地已經唔會理結果

我希望可以好像現在咁樣同主人永遠係一齊我就開心

當然,他多少少甜言,我會開心d.. 哈哈

妳地通常一星期玩幾多次?
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-8 13:56 發表 查看引用來源
他性格係比較沈默
主人做愛少講野
所以他的喜好我都要好耐先發現到

所以我地都要十幾年先玩到今日呢個位

佢有好多心事同顧忌
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-8 14:01 發表 查看引用來源
我第一次中出比了主人(好多年前)
係我堅持比他
他其實唔想,怕我有BB
他是個有責任的男人
從開無要求過唔用套
所以我地做我心裡毫無壓力
我好多年前有提議食藥
他說唔好。

如果當年有左,我覺得他會負責任
因為個幾日他 ...

他需求我相信唔大
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-8 14:26 發表 查看引用來源
後生時,初相識的時候都唔會一星期幾次窩

佢唔想欠妳太多,要妳為佢付出太多,他好有保留!
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-8 15:02 發表 查看引用來源

主人從來無要求過中出
我地次次用套
中出過一次咋(我人生第一次中出比了他)
如果當年主人要求我會食藥
不過他話唔需要

正常男人唔會咁,應該乜都想試想玩
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-8 15:06 發表 查看引用來源
好多野我都肯
但唔代表他要哈哈

妳後面主人有無開發埋妳?
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-8 19:08 發表 查看引用來源

巴士,車,公園,郊野公園,山邊,殘廁 etc

係,做主人應該明確命令妳點做同妳要服從,幾難堪都要完成,佢滿足之餘妳都滿足。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-8 22:26 發表 查看引用來源

但我情願他講出口。

前往最後回覆