上一頁下一頁
發新話題

曾經的窮遊在密室中四人一個房

收藏  |  訂閱
191  61.8k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-25 09:56 發表 查看引用來源

有陣時樣貌比較標緻,五官比較好睇嘅女性通常皮膚都會比較差,上天係會比較公平
其實我諗佢本身唔係咁差,但做得藝人,日日要化行粧,啲皮膚焗住點可能好,佢塊面粉好厚都仲見到好多粒粒。
係電視見到聲夢班十幾歲𡃁妹,呢個時間真係青春無敵,唔化粧都根本引死人,但又係濃粧袜艷,自己整壞自己皮膚,佢呢啲未到三十唔化粧就見唔到人。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 10:01 發表 查看引用來源
唔緊要!呢個係人妻定未婚?
當時未婚,而家唔知

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 10:05 發表 查看引用來源
後生女仲要D cup肯定正啦!😉
正,佢床上表情好正,但傾計就好情緒化,好寸。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 10:08 發表 查看引用來源
係呀!佢本身應該ok架!而家咁嘅年紀仲keep得咁好!喲後生女就真係唔駛化咁濃啦!
我都高,有5呎9,佢只矮我半個頭到。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 10:19 發表 查看引用來源
咁先正,平時好寸,但喺床上比你征服咗!
唔正,女人溫柔先係最正,可惜呢個世代,女性已經同溫柔二字距離好遠。唔惡已經叫溫柔。
好多一開口就問候人,仲爛口過男人。好似殺佢全家,姦佢阿媽咁款。當然,我只講有部份,唔係話晒全部女人,呢到嘅女人就多數知書識禮。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 10:25 發表 查看引用來源
佢喺床上面唔溫柔咩?
被屌緊爽時梗溫柔,床上都唔溫柔男人旗都扯唔到架。如果你扑緊嘢,個女仔不停鬧你,催你快啲,唔準你揸波,成日問你射得未吖,你會點。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-25 11:24 發表 查看引用來源
呢d女人你唔好屌啦
係,知道,唔會。
其實只想搵個都鍾意享受做愛嘅人一齊

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-25 11:42 發表 查看引用來源
隨緣啦!現實都是因了解而分開,因誤解而結合
諗番就有啲唔開心,佢唔鍾意出外食,我每次買定lunch 上酒店房俾佢食,佢話食乜就食物,要周圍搵黎買。上到酒店等佢,永遠唔會準時,遲一,兩個鐘係閒事,上到房只顧玩電話。😔

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 11:53 發表 查看引用來源
咁有冇搵到?
搵唔到,女人出黎玩開嘅,都大把男人圍住佢,仲點會俾我呢啲外人加入。就算幾好條件都無用,望都唔會俾機會我,成日見男人話有幾多SP,玩過邊個同事,人地女友。自己想一個都難。
女人只會諗,你班咸濕佬想搵SP都係食免費餐啫,唔想俾錢就有女扑。但人地點諗我唔知,當然有呢啲男人,但搵妓女發洩性慾,二,三百就搞掂,中等幾千,高級嘅幾萬。錢係解決到問題,但出黎做嘅女人係為錢,唔係想同你扑嘢。係完全無癮,不如買舊肥豬肉返屋企屌好過。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-25 12:33 發表 查看引用來源
所以有人話男人係犯賤,唔好怪我咁講
唔係犯賤,係男人越黎越遷就女人,想佢開心。而有啲女人就俾咁多男人就慣,已經唔稀罕,你做少樣反而怪你唔掂。
咁對人好有錯咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆