給主人的生日禮物-深喉(更新part 2 在p.10)

收藏  |  訂閱
37  33.5k

恕我直言,妳主人太浪費了妳的忠誠同付出。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-8 22:30 發表 查看引用來源
Part 2

在主人的懷裡,其實我的心情很複雜,開心,溫暖是一定的,但也會有一些感觸。我猜不透主人的心思,每當我問他喜歡我嗎,愛我嗎?我做得好嗎?他的回應都是輕輕的一吻。吻好像是萬用的答案。這麼多年來主人從不會對我說讚美的 ...

唔一定玩SM,我明妳意思,妳意思只係同佢交往上一點親密玩法,但我覺得他太在心的那種。至於妳,他做甚麼妳也沒意見。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-9 13:04 發表 查看引用來源

其實主人係一個稱呼
我地都唔算sm
我覺得他比較喜歡引導我自己去做

佢大妳11年,差不多一個轉。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-9 14:09 發表 查看引用來源
我唔後生啦
三十幾歲。
過多幾年四十歲

我初初同主人一起時他講過唔鍾意女人四十歲
個時他三十五,我二十四歲

妳們一齊時間不短,不是情侶或夫妻,這是不容易,我相信內裏有另一個故事。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-9 14:40 發表 查看引用來源
係啊。他大我10年份就11年

不能公開的關係,妳和他之外沒有男友或丈夫?或SP?
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-9 16:28 發表 查看引用來源
係secret lover
都算情侶

但很多女人只愛聽甜言蜜語,要有驚喜。但她們其實不知,越多甜言蜜語的人,只會講,不會做。有難時第一個走先,有美女在前,第一個變心先。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-10 09:10 發表 查看引用來源

其實呢種男人先正
我果個都係, (拍o左七年, 結婚半年左右啦)
同我講我愛你o既次數真係少到呢.....
情人節都唔會送花, (反而我同佢o既紀念日會有一扎大o野)
禮物都係我送佢多過佢送我, 雖然佢搵錢多過 ...

我唔會用個厭字,只係男人對同一個肉體太耐,會無咗新鮮感。無咗新鮮感,就少咗動力。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-10 13:27 發表 查看引用來源
我自己就未厭
仲好鍾意主人
而且一直都有試新嘢
好似今次深喉成功都算新嘢

不過我唔知道男人會否厭
雖然我保養都算好

但我覺得女人總係鍾意聽自己隻佬對自己講肉麻骨痺嘅說話
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-10 13:58 發表 查看引用來源

知~ 好多男人都一定知女人中意聽
我呢個亦係一樣, 但係我記憶中同佢一開始果陣, 完事果陣甚至有時就o黎射精果下係會講我愛你o既
宜家搞完之後, 就係俾我一個kiss, 吊你老尾有時仲要係額頭唔係鍚嘴
我成日同佢 ...

妳有無睇片學嘢,學下點淫?
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-10 19:02 發表 查看引用來源

我聽主人講AV 咁樣好淫
我特登練習架
今次終於成功做到
不過主人覺得唔夠多口水
要再練習

即係仲對妳有性衝動
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-10 18:56 發表 查看引用來源

我唔知他對我有無動力
除了我地的第一次他立刻飆出來外
十幾年他仲同我做算唔錯
每次見到我都係自動硬唔洗我吹硬已經開心
如果入到房,他唔係自動硬,可能我會唔開心 ...

前往最後回覆