第一次post

收藏  |  訂閱
6  30.1k

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-28 15:22 發表 查看引用來源

你塞滿晒我呀,你插得我好high呀,同埋最尾仲聽你哋講,叫佢大力diu我
我仲有一句覺得女人同對方做時,每個男人都想聽到嘅,就係女人讚佢好粗好硬,每個男人聽到會特別更硬。

佢抽插妳時,或者幫佢含緊,或者妳揸住佢條嘢舔緊佢乳頭,可以同佢講:BB,你條陽具好硬好粗,屌到我出晒淫水同好癢,再大力啲屌我,我要啊!

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-17 10:39 發表 查看引用來源

你哋鍾意我哋點叫你哋嘅細路呢?我平時同蝦子餅做時會叫jer或條嘢
碌嘢,賓周或者撚,做愛時粗俗有一種野性嘅刺激。

而家啲女仔好直接,叫自己下面做閪。我覺得女仔咁叫真係會興奮好多。
引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-10-17 17:21 發表 查看引用來源

你哋會點叫你哋另一伴下面妹妹呢?我蝦子餅都係叫下面或者妹妹,定係下次同佢講時話我下面濕咗改成話我個gap濕咗佢會仲興奮?

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-10-17 23:45 發表 查看引用來源

依家多數女女都係直接講 閪 㗎啦 含蓄少少會講 下面 如果係講 妹妹 就多數係扮晒嘢
妹妹真係無人講,上世紀語言了。我都鍾意女仔叫自己下面做閪,簡單直接。

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-10-17 23:30 發表 查看引用來源

我鐘意叫鳩
叫鳩唔係唔好,但運用時有點難。
例如,叫女仔過黎,幫我含撚,好少會叫佢含鳩。

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-10-18 22:00 發表 查看引用來源
我會叫自己果度做下面🤭🤭
妳試下次唔好講下面,講個閪字,妳自己都會興奮,覺得自己正咗好多,對方更加扯得更硬對住你。

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-10-18 22:50 發表 查看引用來源

床上我會講淫小小既.
係床到講咸濕嘢,加埋淫蕩表情,再加上大家又摸又揸又摷,真係未插入,已經想射。若果女仔再淫叫幾下,呢啲就係女人嘅騷味,男人立即投降。

前往最後回覆