不如講下你/妳點同佢分開?

收藏  |  訂閱
3  2.4k

佢打破咗女人嘅幻想
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-1 13:07 發表 查看引用來源
最後果次係中出o架, 跟住返屋企路上先自己去買事後...
係唔係好回憶見仁見智啦, 我係當一dd彌補, 因為提出中止果個係我嘛
當日其實係玩完d 好激o既o野, 已經搞o左好耐好耐乾晒塘咁滯啦
落o左ky 係入到但係都痛,  ...

所以其實差個少少,但意思就分別好大
其實如果妳唔係對佢有啲意,根本唔會在意佢呢句說話。
偏偏妳對佢有啲幻想,雖然唔一定有發展,但佢呢句說話變成令妳對佢有抗拒心
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 12:43 發表 查看引用來源

都唔係百分之一百o既
當然呢個都係其中一個重點, 無心想拍拖係一回事, 但更重要係個態度囉
粗口我都成日講 但都會有分咩可以講咩唔可以嘛
即係如果佢答我唔想要女朋友, 唔想一對一穩定落o黎, 我未必會有咁o既 ...

睇完貴妃所寫,總之異件埋生,心理反應就會不下意識地用選男友角度去揀,只是之後才調整心態。

其實又無錯嘅,即係無論呢個對手係SP又好,one又好,客寸又好。自己心中當然起碼揀個㗳得杯落嘅!
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-7 06:41 發表 查看引用來源
係矛盾o架啦 勉強要兜o既話我只可以話佢都有佢被我欣賞o既地方囉
性伴同散餐對手有時候我都不自覺咁用o左揀男友o既準則去挑
但意識到佢只係sp 果陣又心諗算數啦, 又唔係真係要同佢過日子,
所以性格上o既特別又 ...

可唔可以講乜嘢原因要同佢斬纜?係你提出?
引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2020-9-10 22:13 發表 查看引用來源
我都同 SP 講左以反唔好搵。 早d 斬纜,早d 放開。但就冇左個朋友,或者到真係放底左再遇到先算 。

前往最後回覆