上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
66  98.4k

啲女人係咁,最鍾意攞人地同自己老公比較。
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-17 16:30 發表 查看引用來源

所以我老婆同佢啲八婆fd 一傾開性,佢啲朋友全部已經生左,個個都話自己老公唔肯搞自己,我老婆仲唔識做,喺佢哋面前講我點樣屌佢,之後佢啲朋友返到屋企同佢自己嘅老公講(我同我老婆啲嘢),話你睇吓人哋老公屌自己老婆幾密,搞到平 ...

呢樣真,而家係做鴨俾客玩,想點屌係客話事,想用狗仔睇唔到佢入閘未必行得通。分分鐘仲要你望實佢同佢打住車輪黎插。
引用:
原帖由 fafawong011 於 2021-12-17 17:01 發表 查看引用來源

俾錢果個話事,隻鴨話想狗仔式就狗仔式合埋眼唔睇唔奶,轉頭去中介投訴佢!

先俾二十萬公司?咁似啲騙案!
引用:
原帖由 西門吹簫 於 2021-12-17 16:51 發表 查看引用來源
以下這件事都成20年前, 當時大約係9X年尾至2000年

我以前有個男fd, 有一次係尖東撞到佢, 著到成身發姣色西裝, 我走去同佢打招呼, 之後佢同我講原來佢現在做鴨, 話好好搵, 一個月閒閒地十萬無問題, 如果[乙水]得掂D ...

女人梗係鍾意識轉彎賓周,容易觸到佢地G點吖嘛。
引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-17 17:07 發表 查看引用來源
原來女人喜歡男人條野識轉彎架咩❓❓❓❓😂😂

講緊我😉
引用:
原帖由 fafawong011 於 2021-12-17 17:20 發表 查看引用來源

正確黎講係要夠硬同埋向上彎最正

硬到某個點,就會彎彎地,因為賓周內係海綿體,所以可彎曲。你而家係咪無年青時咁硬?
引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-17 17:21 發表 查看引用來源
唔知點解....我以前後生時彎彎哋,反而現在就直筆甩😄😄😅😅🤭🤭

但女人去到狼虎年,個老公唔想搞,老婆都要佢交功課喎,仲會密密要。當然人人唔同。
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-17 17:30 發表 查看引用來源
我果時都係咁諗,生完真係麻麻地鍾意攪

再比佢彎多少少
引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-17 17:49 發表 查看引用來源
哈哈~攞出嚟睇下系真唔系🤣🤣🤣🤣

附件

想知佢點仆街法
引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-24 20:24 發表 查看引用來源
#人生第一個SP#

今日平安夜, 又叫失身夜,見街上情侶一對對, 自己卻一個人在家倍感 lonely !
本來打算講完人妻做雞故事之後,就講識咗8年從未出來見面那個浮潛女的故事,但之前我曾提過遇到啲不撚知所謂嘅女,有人話有興趣想 ...

你前奏搞到佢滿足咗,之後就唔需要你,不過呢種人太自私。佢最少都應該同你含同打出黎。
下次前奏唔好太耐,屌咗先。
引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-26 18:06 發表 查看引用來源
上回講到一啜佢lin,隻手還未巢佢隻鮑,下面已經濕哂......
我帶咗個震蛋震佢下面粒豆豆,好快就嚟咗高潮,我又用手指插和撩佢g點,勁多水,我隻手濕到滴水,張床都濕咗一大片,感覺到佢都嚟咗幾次高潮,睇見咁我都感到好興奮,係時候到 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆