[原創作品] 公司得我一個男人 更新第16集(7月3日)

收藏  |  訂閱
7  364.1k

引用:
原帖由 ykym 於 7-9-2018 14:00 發表 查看引用來源
3. 咸濕麻雀開始

好, 終於開始, 我個心情好似中咗六合彩咁, 竟然可以同3個美女打咸濕麻雀, 已經幻想緊佢哋之後嘅情況, 越諗越淫亂, 哈哈哈

「喂!!」 上家Angel 嗌我,

我: 咩事?

Angel: 到你呀! 係到傻笑做咩?  你一定諗緊啲衰嘢啦!  
佢側個頭望過嚟

我立即遮住啲牌, : 喂! 你偷睇!

Angel: 你咪嘈呀, 邊個睇你啲牌? ...
好痛:smile_30::smile_40:快d update啦

引用:
原帖由 ykym 於 7-9-2018 14:42 發表 查看引用來源
呢篇係啱啱食lunch時打㗎,所以少字啲,又驚啲女同事突然返嚟😝
唔好理佢地啦:smile_40:

引用:
原帖由 ykym 於 7-9-2018 16:14 發表 查看引用來源

好難唔理喎🤣  
咁, 偷到時間打未呀?
有無著落架:smile_40:

引用:
原帖由 ykym 於 8-9-2018 23:04 發表 查看引用來源
佢個咀唇好柔軟呀

佢登大咗對眼,好似想講嘢,口裡發出唔唔聲,但因為俾我個咀壓住,所以佢講唔到,佢兩隻手想推開我,但我已經攬住咗佢,佢又點推得開,我下面感覺仲頂住咗佢脹卜卜嘅妹妹,我右手由佢個背再摸返去佢個胸,佢全身都好滑,個胸仲充滿彈性,我想伸條脷入佢口到,但佢就合到好實⋯⋯佢身體亦不斷掙扎,最後我終於放開咗佢⋯⋯

一放開手,佢就企後一步,然後講:喂呀,邊個話畀你又𡃶又摸㗎?
...
黎啦黎啦:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 ykym 於 11-9-2018 07:44 發表 查看引用來源
琴晚太攰,瞓咗覺,今朝一早醒咗就打多一集,哈,唔好話我調你引啦!
cherry實知啦:smile_30::smile_30:

等~~ 寂寞到夜深

引用:
原帖由 ykym 於 15-9-2018 13:23 發表 查看引用來源

最近比較忙,所以咁耐先更新🙏🏻🙏🏻
等你

等待中, 吹下交稿:smile_30:

前往最後回覆