[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
9  101.7k

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-3-24 03:50 PM 發表 查看引用來源
#1   我和主人的故事  (P.1-P.8) 全文24集
#118 在巴士上        (P.8) 一集完
#122 活動搞手搞埋我  (P.9) 一集完
#126 八號波VS八字波  (P.9) 一集完
#130 在男友宿舍內偷食 (P.9) 一集完
#136 唔好得罪女人   (P.10) 一集完
#148 戴綠帽的男人   (P.10) 新文連載中

純情學生妹﹝全文1 ...
以前上親來都有搵你d文睇
都沒見你update
沒諗過一再上來多左禁多篇
成個post重頭睇晒💪🏻
我都想同樓主私聊🤣

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-11-22 08:03 PM 發表 查看引用來源

其實我間中都有重貼舊文,只係以前分散哂,好快沉底
而家集中一齊方便D
私聊只係呢度PM喎,因為我個WECHAT係真身,唔會咁易ADD人
當然沒問題 💪🏻

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-11-23 10:59 PM 發表 查看引用來源

其實係大家(包括我)講得誇張
只係好普通的聲
沒話誇唔誇張既
夠吸引咪得💪🏻

認真why not both🤣

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-11 06:36 AM 發表 查看引用來源

因為係長篇故事,咁早出哂呢D,後面冇人睇
講真 想聽你錄音既人套太多🤣🤣
我覺得沒咩問題 跟番情節禁咪得🤔
例如叫既人名呀等等
情景個d 反而可能個個都期待你下次段錄音💪🏻💪🏻

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-12 09:52 AM 發表 查看引用來源

講對白好易比人認到把聲,應該唔會咁公開😂除非我可以chok到把聲出嚟啦
就試試佢啦🤣🤣

慾拒還迎先係最高境界🤔

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-15 07:10 AM 發表 查看引用來源

Belinda太渴喇,等唔切
所以就講左一句我有老公架 就算

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-16 10:08 PM 發表 查看引用來源

聽講男人搞人妻時,係好想聽到呢句,所以我刻意加入去
依句岩呀 同埋係第個男人問番個女
我勁d定你老公勁d 依d 最滿足到男人

征服感 男人中意有征服到女人既感覺

中出 一開始話有老公 搞完仲要中出埋個下

題外話
我都覺得女性睇文 既話係中意調戲完
再+前文加1 d聲音情節 反而唔著重中間過程

男就中意過程中間既動作交流情感互動 

我就加埋留意入個下同完個下既動作情感描述多d
純屬個人意見

唔通出痴漢文🤣