上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
759  1.1m

引用:
原帖由 博1博單車變摩托 於 2010-7-14 02:16 PM 發表 查看引用來源

一段『塵封』多年的往事寫出來而己         可以改篇,加d野嫁嗎,又冇人知:smile_o10:
寫『陰暗』的主題,不教壞人,就唔係淫嘢    好e句細路要記住先,遲d拎黎大人先:smile_o01:

決賽場波見金發兄捐錢俾馬 ...

決賽荷蘭好矛,這是事實。幾個單刀波唔入,是因為球員太緊張,想快起腳,結果唔入。
我補咗飛啦,所以無輸錢,不過唔係吹水和馬後炮,自十六強開始,下注了六場賽事,中了五場!
所以計落數是有贏。
咁細心,連人解開了幾多粒鈕都計埋。
一百五十萬,差唔多係呢個價錢。
奈兒已經是百份百人類,跟普通人沒分別。
係『序』裏面已寫了,我請了方雪娜和方雪兒做『狗仔隊』嘛!
這個故事人物眾多,而主要是寫女藝人,雪綾所佔的戲是會少一些。
其實『臥底男教師』和『明朝古惑仔』都有主題歌架!
『臥底男教師』是S.H.E 的『紫藤花』。
『明朝古惑仔』是童麗的『烟花三月』。
如果讀者看完故事,再聽下主題歌,會很有『感覺』的!
這個故事有三首主題歌︰
楊宗偉的『雨天』
劉芳的『回心轉意』
周蕙的『約定』

喜歡這個故事的讀者,一定要聽一下。
唔係唔想pose d link,剛好相反,我一直想這樣做,但好似係『犯版規』喎!係唔係呀!

引用:
原帖由 owen_leung 於 2010-7-14 05:00 PM 發表 查看引用來源
希望奈兒會有條平坦嘅路啦!
‥‥‥

引用:
原帖由 vincent10099 於 2010-7-14 08:24 PM 發表 查看引用來源
而家搞到我好緊張 但係5想奈兒比人搞

‥‥‥

引用:
原帖由 tommy1024 於 2010-7-14 08:41 PM 發表 查看引用來源
發哥好!
今日先記起你既新小說出左新一集
所以而家先回覆你
但我發現左一個唔知係唔係錯左既地方
請發哥睇睇

唔係"我只愛你"嗎:smile_38:
最後一句,加油發哥:smile_38:
係呀,應該是『我只愛你』!

引用:
原帖由 KcDsA 於 2010-7-14 10:56 PM 發表 查看引用來源
果個易生好咸濕呀,搵金發用黃金右手打到佢飛天啦。 奈兒千其唔好比其他人屌啊…

對!這樣也不錯!

引用:
原帖由 55699 於 2010-7-14 11:14 PM 發表 查看引用來源
我覺得金發兄寫得好好~已經好耐都冇果種想追落去。既感覺啦~加上一d外加。既information我覺得你真係好認真,令我都會定期上黎追睇~
多謝支持呀!!:smile_30:

引用:
原帖由 pollychow 於 2010-7-15 02:36 PM 發表 查看引用來源
《我願意》—王菲  我認為這首歌也挺符合主題,考慮看看~
那位淫蟲老頭子!!假若是我,先狠狠踢中要害,再五花大紮送牠到警局!!
話說為何不用魔法取獨家?(雪綾不贊成?)
這種淫蟲,在娛樂圈多的是,打得幾多吖!:smile_39:

引用:
原帖由 *~灝 於 2010-7-15 10:23 PM 發表 查看引用來源
救命。
你一講主題歌,我就諗起第一句:
站在十字路的交點 該怎麼走 我卻只想回頭

呢句令我諗到故事以後既發展,
奈兒踏出「第一步」,漸漸沉淪,漸漸迷失自我。
開始追求名,開始追求利,佢以為自己可以控 ...
這是許多女藝人所走過的路,在追逐名利中迷失‥‥‥
奈兒不是這個問題,她與宗偉的感情,面臨著考驗。:smile_13:

引用:
原帖由 benchansho 於 2010-7-15 11:17 PM 發表 查看引用來源
發哥終於都番黎啦
我E加先睇第一章
見到發哥要做臨記
不過發哥吾系做開判頭咩
E加D樓炒到咁高
應該撈吾少啦
吾好扮窮喎
香港樓價高企,是泡沫而已。

‥‥‥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆