上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
759  1.1m

引用:
原帖由 choi19911026 於 2010-7-16 09:26 PM 發表 查看引用來源

+1...

+1...

金集好感人呀:smile_24::smile_24::smile_24:
是的‥‥‥『悲歡離合總無情,一任階前點滴到天明』‥‥‥

引用:
原帖由 dennis271307 於 2010-7-16 09:49 PM 發表 查看引用來源

我反而覺得奈兒跟Jessica仲好:smile_47::smile_45:,
有錢途.

『愛一個人並不是要自私的擁有她,而是要令對方得到快樂和幸福‥‥‥』
精句!!

仲有, 如果偉宗覺得配唔上奈兒既話,
點解唔改變自己呢,..!
...
不是配不起的問題,而是不想阻礙她發展事業!所以忍痛‥‥‥:')

引用:
原帖由 hokkai_ya 於 2010-7-16 10:23 PM 發表 查看引用來源
*SOB*
PUSH PUSH PUSH PUSH PUSH!
‥‥‥

引用:
原帖由 辟易仔仔 於 2010-7-16 11:04 PM 發表 查看引用來源
絕對是一篇好文章! 我呢個 CD-ROM 都忍唔住要回文啦,呢一集令我覺得情色部份只是襯托,主筆才是男女主角的感情呀。
多謝支持呀!:smile_30:

引用:
原帖由 幻の影` 於 2010-7-17 12:01 AM 發表 查看引用來源
要放手...談何容易....
睇到眼濕濕=.=
情路上的傷痛,最終都能痊癒的。

引用:
原帖由 dennis271307 於 2010-7-17 12:14 AM 發表 查看引用來源
易生一時唔攪奈兒,
遲D都會掛... 雖然我唔想:smile_13:
JESSICA保唔到奈兒一世..
‥‥‥‥

引用:
原帖由 david176900 於 2010-7-17 12:25 AM 發表 查看引用來源
寫得很太好了,以經不是一般情色文章,可以當愛情小說看見^.^                                      加油呀^.^
‥‥‥

引用:
原帖由 於 2010-7-17 01:51 AM 發表 查看引用來源
看了金發兄年多的發帖, 從沒有如此感動過...
亳無疑問, 金發兄的作品是能夠打動人心的
請繼續加油!!!
多謝支持‥‥‥

引用:
原帖由 四海魚蛋@阿賢 於 2010-7-17 01:52 AM 發表 查看引用來源
再次多謝你作依篇咁好既文
我睇到宗偉話奈兒果陣..我自己真係想喊..(我比較易代入角色)
我初初見到我topic..我仲以為係宗偉唔開心等奈兒tum..then進一步加深感情
再maybe放棄工作..點知都係因為大家唔夠坦誠..搞到 ...
男女之間的感情,存在著許多『誤會』、『猜疑』、『意外』‥‥‥使得『感情之路』曲曲折折,讓人走得很辛苦。

引用:
原帖由 55699 於 2010-7-17 02:38 AM 發表 查看引用來源
我真係咩都唔想講~但又唔得~~只可以講..........................可唔可以出快d??:smile_13: :smile_13:
都係星期二喇!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆