上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(三)明朝古惑仔】三十五集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
317  314.0k

引用:
原帖由 kentwby 於 2010-2-8 02:28 AM 發表 查看引用來源
期待 :smile_o06:
多謝支持!:smile_30:

引用:
原帖由 chaser218 於 2010-2-9 02:55 AM 發表 查看引用來源
出未呀-口-?等到頸都長埋~
吓!明天才出喎!現在才修改校對緊。

引用:
原帖由 龍之火焰 於 2010-2-8 03:56 PM 發表 查看引用來源
今集內容好多- -不過好快就睇晒
內容多才夠喉!

引用:
原帖由 spamna 於 2010-2-8 04:50 PM 發表 查看引用來源
劉sir,唔好意思,前排壞電腦,啱啱整返,一次過睇三集,實在太爽啦,浪人應該要得到少少教訓,唔斷jj都要陽痿啦,蝦我地中國女性,中國萬歲:smile_o15:  
明朝時期,來到中原的浪人的確很壞!

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2010-2-8 10:00 PM 發表 查看引用來源
支持劉 sir  ...................
多謝一直的支持!

原來是系統出問題,那就重貼第十二集吧!

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

引用:
原帖由 魔軌2 於 2010-2-11 02:12 AM 發表 查看引用來源

唔該你幫手
如果係咁,咁就只可以怪係一時唔小心
因為我原本貼o係貓貓o個邊打左呢句,
之後我copy返microsoft word入面段野時copy埋冇留意

算啦,如果一次唔小心可以否定我之前一直以來每星期更15000字的苦勞 ...

魔軌兄,沒問題的,故事可以繼續,寫得好,一定有讀者支持的!
     魔軌兄每星期寫15000字,在許多讀者眼裏,不過是一個『數字』,在這裏想跟讀者說一下15000字是代表甚麼?
     我每晚用5小時寫稿,平均2000字,即是說,寫2000字要用5小時,那寫15000字要多少時間呢?簡單數學題,是37.5小時!就是這個!所以,沒有讀者的支持,一個作者是很難有動力,每星期抽37.5小時去寫文的!所以討論區有很多連載作品,都沒有連載完成,就是因為作者沒有『動力』,不能『堅持』,結果故事腰斬了!
     所以,作者是需要大家的支持的!見到好文,要給一個回覆呀!
     最後送張『幾米』的畫給魔軌兄,替你打打氣!加加油!
     在寫作的途路上,除了孤獨外,有時還會『摔倒』的!
     那不算甚麼,拍拍身上的沙塵,又再上路‥‥‥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆