上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
684  984.4k

引用:
原帖由 馬域克 於 2011-5-29 11:26 PM 發表 查看引用來源
係味中不足的是無交代果兩個日本妹果條線,可能係懸念,又或者為下一個故事鋪路
無架,她們在故事的『任務』是帶出『三足怪蟲』,任務完成就唔會再出現!

引用:
原帖由 Jan_li 於 2011-5-29 11:29 PM 發表 查看引用來源
補充:
有疑團!
1鳥姬取得種魔原形(支液體)途徑為?(抽取胎兒樣本?)
2鳥姬生下來的種魔結局為?(能存活碼?)

不好意思,一會兒口語,一會兒書面語,其實是我被下了魔咒(?)
從活的『三足蟲』身上取得精液!
鳥姬所生的『魔種』就是古墓裏出現的神秘少女!

引用:
原帖由 buzzdarkyear 於 2011-5-29 11:33 PM 發表 查看引用來源
發哥您好!

小弟其實係長期潛水讀者,耐到連個故事名都唔記得左(淨係記得係係妓女回憶錄之前,有一part係係紅隧過海巴士度同啊May玩速戰速決),由以前你不定期更新,到呢架你定期更新;由以前你同魔軌果班人一同 ...
首先多謝閣下的一直支持!
閣下還記得『魔鬼』兄,他寫的故仔好好架,再用功一點,會有突破!
還有『馬眼光』、『駱天龍』,他們好像都停止了創作。
現在真係好似得我一個『原創者』在創作!

引用:
原帖由 benbentennyson 於 2011-5-29 11:42 PM 發表 查看引用來源
多謝哂!  今次的三線發展給讀者好大新鮮感及联想空間.  
by the way, 鳥姬的"女兒"和你歡好時有否放紅丸?  日後會否"仔爺大戰方師奶":smile_30:
:smile_30:

期待中....
有呀!有放紅丸呀!

引用:
原帖由 糖漿 於 2011-5-29 11:43 PM 發表 查看引用來源
其實真係唔係好明鳥姬個下場??
死左???做更妓女???
在『升降房間』裏發現的屍體就是『鳥姬』,她在古墓裏取得『種魔』方法,把方法交給『獸王』後,自己再重返古墓,在墓裏以自己作母體『種魔』,『種魔』出世後,作為母體的她死了!死在『升降房間』裏,而生出的『魔種』就是古墓裏的那位神秘少女!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-5-29 11:45 PM 發表 查看引用來源
發哥絕對唔會咁忍心嘅:smile_34:
睇你今次俾佢復活就知
是的! 三姊妹怎能少了雪兒!缺一不可!

引用:
原帖由 帝皇基拿 於 2011-5-29 11:49 PM 發表 查看引用來源
發哥,做左咁耐潛水讀者,係時候上一上水,因為今次呢個故仔真係好正
但有啲疑問想問下既,就係

鳥姬點解會死左?
同埋,咁係古墓既鳥姬係咪成功出生既魔種?
仲有,其實,九首妖姬係咪俾影子獸殺左?

最後,想講 ...
『鳥姬』偷偷在古墓裏『種魔』,『獸王』不知道,但『魔種』出世後,作為母體的她死了,生出的『魔種』就是在古墓裏出現的神秘少女!

引用:
原帖由 wong951 於 2011-5-29 11:50 PM 發表 查看引用來源
發哥甘有才華,點解仲吾出書?小弟睇左色文甘多年,你既文章最觸動到我,睇色文睇到喊都你第一次:')
好呀,就出書啦!

引用:
原帖由 l_homme 於 2011-5-29 11:57 PM 發表 查看引用來源
咁阿發哥你同隻魔獸交歡後又會唔會同佢生左另一隻魔獸出黎呢?魔獸原本唔係用黎對付血族? 點解你同佢交歡完咁平安ge?
無呀!唔會架! 如果『少女鳥姬』從古墓裏走咗出嚟,咁將大鑊!

引用:
原帖由 wong951 於 2011-5-30 12:06 AM 發表 查看引用來源

係三姊妹系列?
是的,係第六輯!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆