上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
684  984.4k

引用:
原帖由 alan666 於 2011-5-30 01:24 AM 發表 查看引用來源
發哥,我是你的潛水讀者

不過有少少個人意見..

發哥,我發現你有時會有D錯別字,例如"毆打",你很多時寫了"嘔",是故意的?

另一樣可能只是我的個人觀感,純係俾你參考...

你是否認為"接吻"係有感情的人才會做的 ...
是有很多錯字,因為實在無時間校對!
閣下所講的全對!
在這個故事裏,我只跟一個女仔接吻,她是『張敏佳』,只有真感情,有性有愛才會寫接吻場面。
性受場面,正如閣下所講,是漸漸單調和公式化!沒辦法了,寫了十多個故事,加起來差不多200萬字!!寫了這麼多色情文字,是難免會這樣!不過,下一輯會有新突破!
真是一語中的,三姊妹中,方雪娜至今還沒有明確的定位,性格是最『蒼白』的一位!因為沒機會寫她,我有計劃寫『三姊妹()』會多寫方雪娜,但只是初步。

引用:
原帖由 BENSHP 於 2011-5-30 01:30 AM 發表 查看引用來源
唔係瓜要等到 9月:smile_39:

劉 SIR 可以係呢段時間出啲一集過嘅故事嗎?

THANK YOU
有呀!跟一位作者合作寫緊一個短故事呀,不過進度很慢,或者過兩個星期吧,可以出第一集!

引用:
原帖由 影姬 於 2011-5-30 01:39 AM 發表 查看引用來源
終於有心機整番個ac留留言
好正不如果詳細啲會正好多
發哥 加油吖

多謝支持!
其實唔想寫得太詳細,有些情節想讓讀者自己去想,去推敲,這樣較有趣味!

引用:
原帖由 kwoi 於 2011-5-30 01:55 AM 發表 查看引用來源
唔錯的團圓結局~:smile_40:
變身能力下輯應該用得著呱~支持發哥,期待收藏版呀!:smile_22:
期望9月3日呀!:smile_22:
多謝一直的支持!

引用:
原帖由 tommylui9859 於 2011-5-30 01:59 AM 發表 查看引用來源

敢血族冇追問劉金發係墓中情況?
新魔種係唔以後都唔會走出古墓?
可能會架!

引用:
原帖由 柯秩仔 於 2011-5-29 04:13 PM 發表 查看引用來源
又係小弟呢個長期潛水讀者. 以前齋睇唔敢响度留言, 驚俾未來柯師奶發現, 可以好大鑊......好彩依家攞咗 permit  

言歸正傳, 追咗發哥作品咁耐 (由三姊妹第一集開始), 小弟亦 ...
老爸和祖琳的確是我寫得很滿意的人物!
多謝支持!

引用:
原帖由 tommylui9859 於 2011-5-30 02:09 AM 發表 查看引用來源

敢會有新故仔:smile_30:
佢地冇追問發哥咩 用敢多錢搵律師
方雪綾會匯報的!

引用:
原帖由 chaser218 於 2011-5-30 02:21 AM 發表 查看引用來源
發哥應該都知道我是長期讀者:smile_o05:

結局沒有太大意外...多了變身能力的雪兒...有點惡搞...
種魔失敗是意料中事...
寄望下集能夠像第一集一樣...
有點像打仗般的緊湊劇情...

今次發哥用3線去寫...雖然 ...
係咩,魔軌兄原來做了版主,怪不得唔見咗佢!
閣下的意見好好呀!

引用:
原帖由 拖手仔 於 2011-5-30 02:30 AM 發表 查看引用來源
發哥
祖琳張相入邊條女叫咩名?

天海翼小姐

引用:
原帖由 Jan_li 於 2011-5-30 02:48 AM 發表 查看引用來源
見依家精神奕奕,又見發哥三個月先番,唔嫌煩嘅話吹吹水~
發哥你每次揀嘅歌都好正,特別係《約定》,到依家我仲好記歌詞,
下次嘅歌都係依類感情色彩重?定比較清新?
有冇計劃去旅遊啊?國外定國內?
選那一類的『插曲』是視乎劇情而定,不過較傾向搵抒情的。
嚟緊端午節假期可能會返內地走走!
回去那個城市,走一回那條畢直的行人路‥‥‥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆