上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】三十九集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
737  1.1m

引用:
原帖由 龍之火焰 於 2009-11-7 10:33 AM 發表 查看引用來源
好感動呀-^-
下一集大結局唔知點ga呢t^t
下一集,講那班血族miss退出『明明德中學』,還有,敏佳生日那天,6月28日,我到了海洋公園等她‥‥‥

引用:
原帖由 JR-CEO 於 2009-11-7 10:50 AM 發表 查看引用來源
哪一集寫得最好? 集集都差唔多
     哪一集的插圖最靚?冇留意插圖嫁BO~
     哪一個人物你最喜歡?方氏三姊妹
     哪一個miss你最喜歡?太多MISS 唔記得.
     當然,你希望會是怎樣的一個結局? 得返方氏三姊 ...
是的,miss 的確太多,都是出一集、兩集,的確很難留下深印象。

引用:
原帖由 mastersot 於 2009-11-7 10:54 AM 發表 查看引用來源
頂......劉金發...寫得咁鬼好...
村上春樹都是抄考你篇文啦!!!!!!

你SET D問題咁難答, 我只可以話, 方雪綾超級好!!!
結局無論係點都接受啦...
我唔介意係一個傷心結局, 或者係大團圓結局...
反正, 邊個知道如 ...
村上春村是我最喜歡的作家,看他的作品,平淡中今人震撼、感動!
是的,很難說哪個結局是好!

引用:
原帖由 @PICO@ 於 2009-11-7 11:56 AM 發表 查看引用來源
我一向都唔會在這個版回帖,看到這裏,不得不回一下,支持這些有血有慾的故事。你的所有故事我一直在追,色情文學大都只是給人性慾,但劉金發的每一個故事就有更深的內容,性在劉金發的小說中不已多面升華, 令小弟對 ...
第三十四集,『晚風中,赤裸的承諾,請君記住我的愛』,這一集是我寫得最滿意的一篇,也是感動的一篇。
原來你也喜歡方雪綾,在新一輯『三姊妹』故事裏,方雪綾是主角。

引用:
原帖由 hokkai_ya 於 2009-11-7 07:50 AM 發表 查看引用來源
哪一集寫得最好? #6, because you intro the main actress in this episode.
哪一集的插圖最靚?You posted many beautiful girls so none of them really stand out too much, but I like the rainy picture you  ...

End of the story, not necessarily to make the reader cry!
The next story, there are more Chinese historical stories!

引用:
原帖由 死神曉 於 2009-11-7 12:45 PM 發表 查看引用來源
當然,你希望會是怎樣的一個結局?
劉金發和敏佳來世再戀:smile_o05:

其他果d遲d答:smile_o14:

p.s:個故事完左發哥諗住寫咩題材既文呀?:smile_o10:
來世再戀!都很有創意!

引用:
原帖由 望月星魂 於 2009-11-7 01:05 PM 發表 查看引用來源
2月18日
我生日:smile_40:

加油呀劉Sir !
預祝你生日快樂啦!
下一集講敏佳6月28日的生日呀,要睇呀!

引用:
原帖由 Brian_Leung 於 2009-11-7 01:11 PM 發表 查看引用來源
支持~~~

唔知係咪漏字
     3月17日
     我那裏還有血流出來‥‥‥劉sir帶我去看醫生,我感覺到那位程醫生跟劉sir有曖昧關係‥‥‥劉sir是大壞蛋,她跟很多女人都有關係。

最喜觀人物是主角吧 :smile_o01 ...
係呀,漏咗字呀!即改!

引用:
原帖由 賤men365 於 2009-11-7 01:31 PM 發表 查看引用來源
支持發哥.........
多謝一直的支持呀!

引用:
原帖由 kwoi 於 2009-11-7 02:19 PM 發表 查看引用來源
哪一集寫得最好? 第三十四集:smile_34:
哪一集的插圖最靚? 第二十八集:smile_34:
哪一個人物你最喜歡? 方雪綾,敏佳都鍾意!
哪一個miss你最喜歡? 卓麗婷
當然,你希望會是怎樣的 ...
第二十八集的插圖的確不錯,第三十四集我自己都覺得最滿意,卓麗婷是眾多miss中較突出的一位。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆