上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
684  984.4k

引用:
原帖由 ohoh220 於 2011-5-30 07:11 PM 發表 查看引用來源
劉老師, 首先, 我對你作出萬二分的歉意. 因為我是一名長期潛水讀者, 作者花那麼心血的作品, 我們看了就算, 寥寥可數的回應, 對作者而言實在太心灰意冷了吧! 難得的是劉老師依然寫出了一個接一個精釆絕倫的故事, 沒有 ...
多謝閣下的一直支持!
是的,寫作需要一份堅持!所以讀者如果看到好的作品,一定要留個言,支持一下作者,給作者打氣加油!
這個故事是很難寫的,好彩最後都能把它寫好!
下一輯是【吸血三姊妹()】,題材截然不同!
多謝!

引用:
原帖由 633777 於 2011-5-30 02:49 AM 發表 查看引用來源
劉sir出品真係正斗!狂讚!:smile_o12: :smile_o12: 期待下一作品了!
多謝讚賞和支持!

引用:
原帖由 633777 於 2011-5-30 02:51 AM 發表 查看引用來源
我發覺發哥既强姦重口味又好啱我喎!正:smile_o12:
口味各有不同,很難講!所以要作出『平衡』,多謝支持!

引用:
原帖由 mamamee 於 2011-5-30 04:02 AM 發表 查看引用來源
我係一個90後女讀者,
(仲要係懷孕中,過晒預產期隨時生得嘅大肚婆:smile_30: )
一直都有睇開發哥呢個po但無留言,
今次大結局點都要留番個言支持下.

已經好耐無試過睇文睇到我會有衝動一直追睇.(自己唔鐘意 ...
原來是一位年輕的未來媽媽!多謝支持呀!不過聽講懷孕期間不要看『色文』,不然BB會好鹹濕!
祖琳性格鮮明,的確很受讀者歡迎,她會醒過來的!宇凌會給她幸福的!

引用:
原帖由 小育 於 2011-5-30 04:10 AM 發表 查看引用來源
寫得好好。支持發哥:)
九月三再見!

多謝!

引用:
原帖由 alan666 於 2011-5-30 04:22 AM 發表 查看引用來源

哈,其實也不止張敏佳一人(這故事張敏佳有出場嗎..?)

你和方雪綾,雪兒,甚至神秘少女也有過,以前的作品中,也有過沒愛而接吻,例如"臥底男教師"中某老師和學生

可能你會奇怪為什麼我會這樣留意,因為我個人感覺 ...
古墓神秘少女唔算,係佢要將『紅丸』塞入我口裏!
是的,除了張敏佳,還有雪綾和低B女雪兒!
她們三姊妹三位一體的嘛,唔介意!但已經有了三姊妹,還有滿足,仲要搵其他女仔,唔嬲就怪!
這些吸血鬼,要懷孕可以,要不懷孕也可以,她們有魔法,隨心所欲!

引用:
原帖由 spamna 於 2011-5-30 06:37 AM 發表 查看引用來源
發哥,作品都會有一日完結日子,睇完結局後,內心真係氾起又驚又喜,驚就係色字頭上一把刀,壞人全部去賣鴨蛋,應有此報,爽快,又一段時有阻滯,最後都攪掂,安然度過,喜就係雪兒死而復生,三姊妹主角之一,你塑造出人物,如倪匡 ...
好人好報,壞人惡報!好爽!
多謝閣下的讚賞和支持!

引用:
原帖由 kentwby 於 2011-5-30 06:41 AM 發表 查看引用來源
好精彩細膩嘅故事啊, 發哥....:smile_o12: 我由吸血三姊妹(一)開始拜讀你嘅文章,:smile_o13:
真係超越一般色文太多喇,,:smile_o06: 期待你下一篇大作....:smile_o05:
呢輯嘅角色最立體係祖林同 ...
是的,祖琳和老爸很搶鏡!

引用:
原帖由 waiwaisamhk 於 2011-5-30 09:56 AM 發表 查看引用來源

發哥你好 我係第一次睇你作品的 因為我係初次睇情色文學既人 當我看完此作品后 我很想睇返你之前啲作品 但唔知邊到有得睇同作品名子 可以幫我嗎?

有計劃有修改版貼出,現在準備緊!

引用:
原帖由 KH2003 於 2011-5-30 10:41 AM 發表 查看引用來源
看完結局,有點失落,要等到九月?

我會先盡力找回以前的重看,謝!

人物設定很好,很快便能對各位角色有了感情,很易投入故事中!正!

讓讀者投入故事,是一位作者起碼要有的『功力』!
唔駛搵啦,會把修改好的『收藏版』貼出!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆