上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】三十九集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
737  1.1m

引用:
原帖由 龍之火焰 於 2009-11-7 02:29 PM 發表 查看引用來源
哪一集寫得最好?集集都咁好
     哪一集的插圖最靚?集集都咁靚
     哪一個人物你最喜歡?低b方雪兒
     哪一個miss你最喜歡?冇一個喜歡
     當然,你希望會是怎樣的一個結局?我希望敏佳唔好死同埋好感動: ...
這樣的結局不錯!

引用:
原帖由 aspic99 於 2009-11-7 03:01 PM 發表 查看引用來源
哪一集寫得最好?全部, 集集都追
哪一集的插圖最靚?很靚,但我只集中追故事
哪一個人物你最喜歡?方主播
哪一個miss你最喜歡?冇一個喜歡
當然,你希望會是怎樣的一個結局?
1)敏佳離開香港(雖然可借,但好像沒 ...
有點意外,原來有很多讀者喜歡方雪綾,我創作方雪綾時,從這位女主播身上找到很多靈感!

引用:
原帖由 戒指狂人 於 2009-11-7 03:43 PM 發表 查看引用來源
哪一集寫得最好?...分唔到...集集都咁好!!!
哪一集的插圖最靚?...無點特別留意...不過唔多覺有唔掂!
哪一個人物你最喜歡?...低b雪兒...其實方雪綾同敏佳都好好...><
哪一個miss你最喜歡?...無乜
當然,你希望 ...
這樣的結局很好!
原來方雪綾,張敏佳,方雪兒三個是最受歡迎的。

引用:
原帖由 ╦神o童╩ 於 2009-11-7 04:17 PM 發表 查看引用來源
老實講...今次係第1次出於真心既回復...
因為你寫得太好...可以話係超出左色文既境界:smile_46:
我都未試過可以睇到眼濕濕:smile_35:
哪一集寫得最好?埋尾果幾集 因為比較觸動人心
哪一集的插圖最 ...
睇色文睇到眼濕濕的確很少,寫色文寫到哭的相信更加少。
寫這集時,我幾次停下來,洗個臉才能繼續‥‥‥

引用:
原帖由 96308 於 2009-11-7 04:48 PM 發表 查看引用來源
支持支持支持:smile_38: :smile_38: :smile_38:
多謝支持!!

引用:
原帖由 alb 於 2009-11-7 05:08 PM 發表 查看引用來源
很好的作品,
我也想做劉金發....:smile_40:
張敏佳太可憐了.....但世事就是如此....
大概是這樣,很多讀者都希望她沒事!

引用:
原帖由 Devil[YUI] 於 2009-11-7 05:21 PM 發表 查看引用來源
比你話中我tim...
我睇哂你d文一次都未回過....
加油:smile_o05: :smile_o05:
很高興認識你,多謝支持!

引用:
原帖由 rock123 於 2009-11-7 05:33 PM 發表 查看引用來源
劉sir真係好勁呀~ ,大結局我一定睇:smile_34:

真係第一次睇色文會去追:smile_27:
我認為miss卓最好呀a_a
原來卓麗婷是最受歡迎的miss! 難怪她替男生『打飛機』那一集,這麼多『瀏覽』!好像有3萬個『瀏覽』。

引用:
原帖由 fengzhenwei 於 2009-11-7 06:13 PM 發表 查看引用來源
哪一集寫得最好?
    同敏佳系公园果集   

哪一集的插圖最靚?
    我上次讲过红杉果个女仔

哪一個人物你最喜歡?
     方雪儿

哪一個miss你最喜歡?
...
第三十四集的確很好。
這個結局,算是很圓滿了。

引用:
原帖由 大宇宙 於 2009-11-7 06:24 PM 發表 查看引用來源
唔好比敏佳死呀劉金發!
‥‥‥‥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆