上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
112  152.6k

引用:
原帖由 kbmj130 於 2013-8-5 10:42 AM 發表 查看引用來源

收到,唔該師兄,
除非師兄40幾以上,千其唔好摷老闆娘

各位師兄早晨
kbm師兄,何解40幾以上先好摷老闆娘呢?

引用:
原帖由 single_man 於 2013-8-6 05:49 PM 發表 查看引用來源
同老婆一齊行時被叫打牌,老婆信吳信咁既理由!一定吳信。
最大鑊係你話佢認錯人,暮片就話點會認錯呀,你條鳩對上肚臍對下有條龍紋身。咁就大令樂啦!

呢家嘢,真係過唔到自己啊!

引用:
原帖由 faistock 於 2013-8-6 10:20 PM 發表 查看引用來源

最尾個間,睇地圖正確地址海壇街242A,單邊門口同側邊都係玻璃!!
傍晚行過,見個水牌齋理髮,無按摩。

傍晚經過女盜同老同,見到個條四眼光頭,好似叫阿Bob (係無綫之前個套老表你好嘢食左郭俊安條女湯盈盈個條友),條友企係女盜間地產鋪門口講電話,但對眼望住老同個間乜人。呢條友好似有前科,去揼骨俾八卦雜誌做左封面。

唔知佢真係想係ssp置業定係另有企圖??

引用:
原帖由 kbmj130 於 2013-8-8 09:34 AM 發表 查看引用來源
各位師兄早晨
請問有冇師兄知PP返左黎未?如果未既話就飛撲過去to find fresh one
師兄,今日試左新嘢味?

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-8-8 07:01 PM 發表 查看引用來源

又真係多左新面孔

深井兄,有無試新嘢呀。定係好尊壹咁揾番你個女神呀。

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 07:28 PM 發表 查看引用來源
吾該单身兄:smile_o05: 今日走去巡視一下 確定位置,本來去飲人奶架:smile_13: ,但奶妈吾係度, 其餘不诺食,新記又係上次做我果個,因我想試阿平,结果走番去老地方,臨走見有後生仔 ...
師兄去咗老地方,係咪玩條腿都玩咗二粒鐘呀。

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 08:07 PM 發表 查看引用來源
吾係吾ok,係吾係我杯茶,咁係我眼中LL>煙妹,都吾緊要啦,我杯茶揾到嘞:smile_44:
師兄試咗新嘢呀,出番個包膠俾D想試新嘢嘅師兄參考。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆