上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
112  152.6k

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-8-30 08:51 PM 發表 查看引用來源
咁多人爭?

原本諗住去英皇御准,點知無人。跟住老地方得番肥姐,咁又見D師兄話阿,味去睇吓。見唔到,味估俾寡佬兄截胡。

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-8-30 09:11 PM 發表 查看引用來源
行大運,秋風送爽就話者,熱成咁返家嘆冷氣好過。
而且身水身汗,跟住加埋口水,好吳舒服既。

去到見唔倒亞英,跟住返家嘆冷氣。

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-30 10:35 PM 發表 查看引用來源
話是話,薯片真係多水多汁:smile_47: 慢慢做最好,小拉莫斯係入面20分鐘,暖粒粒,真係好舒服 同埋架生真係算好,妹妹淺色:smile_40: ,好過好多後生:smile_41: ,有啲後生女下面已經黑麻麻,芝麻糊咁 , ...
薯片都好lum你喎。

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-8-31 04:49 PM 發表 查看引用來源
明智,沖個靚涼涼下冷氣吳知幾好。
而家行一轉都身水身汗,如果揾唔到target,就不如返家嘆冷氣。

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-9-1 03:32 PM 發表 查看引用來源
諗過插入菊到,幾次放棄,因為跟住食午餐,有一次老西就老西喇,插入部份,見佢無乜點樣喎,人魔交戰下都係退出!:smile_19:

玩到咁盡都唔炸形,怕且都係薯片啦。

呢輪行過門口都無人係大廳,全部係房開,真係好銀旺。

引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-9-2 03:58 PM 發表 查看引用來源
今日同時見到有三個中年人同時入左欣x髪仔。咩料,要等。
三人同行收兩人價?

引用:
原帖由 steinjack 於 2013-9-3 12:48 PM 發表 查看引用來源
各位午安。
心痕痕想去行翻轉

天雨路滑。慎防過雲乳,請帶備乳具。

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-9-3 07:39 PM 發表 查看引用來源
放工轉一轉,煙妹有個 C9 對望兩秒睇落OK喎,坐係車內睇吳到身形,四妹度冇拉閘,重係度。
今日齋出巡,無實際行動?

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-9-4 01:08 AM 發表 查看引用來源
唯有認命:smile_42: ,或去另一面揾暑片顶住檔先 :smile_43:
仲回味緊同薯片個一次,會唔會有小小沉嘅感覺。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆