十年之愛是全奉獻 更新part 2

收藏  |  訂閱
6  17.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 07:13 AM 發表 查看引用來源
今年係我同主人(舊文稱他為HB)相識10週年。今日見到主人,覺得他老了(其實他無大變,只係比以前瘦了些少,黑實了,多了幾根白頭髮),相信我在他眼中,我都一樣是老了,心裏覺得好感概。10年了,跟他有很多美好的時光,最近我細味當年所寫的日記,眼淚不自覺流下,原來我真係好愛主人,相信我呢一生都不會忘記他,我亦唔想忘記他,所以我把我們的親密感覺繼續紀錄下來。

主人早前話想大力抽插小奴的小菊花(以前試 ...
難得主人跟你互相愛護著,要好好珍惜啊。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 08:54 PM 發表 查看引用來源

原來你仲活躍係呢版。你好嗎
只是CDRom間唔時睇下,稱不上活躍。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-5 12:46 AM 發表 查看引用來源

多謝你我發親文章你都有出現
算得咩丫,有故事就分享出來啦。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 10:22 AM 發表 查看引用來源

係啊,我對他無任何要求,只希望每日可以聯絡他,耐唔耐見下他,他分少少愛比我就好滿足了。

我應該無試過失蹤幾日,我估如果我不見了,他應該不會搵我。我未試幾日搵唔到他,就算他去旅行或出trip我地都可以what's app

我地10年都無吵過一次交的。遇到他唔想講的話題話最多唔答我,而我好驚他,他輕輕嘆一口氣我已經唔敢出聲。有時候我忍唔住流眼淚,他都唔會講,只係輕輕錫下我額頭。都係 ...
唔好響HB面前(或不遠背後)喊咁多喇。記得保養自己身體,仲有好多人愛護你啊。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 01:09 PM 發表 查看引用來源

點解啊?男人唔鍾意?

我忍唔住咸,但我知他會唔鍾意,都唔想他知,所以我上次無回頭,我what's app告訴他,我怕自己會咸
蘇永康有云:男人不該讓女人流淚。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 10:41 PM 發表 查看引用來源

不是他讓我流淚,是我自己
唔好諗咁多住⋯⋯一晚咁多啦,早早休息喇。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-8 05:48 PM 發表 查看引用來源

I haven't contacted any head hunter yet... will do later ..

I m very short .. no need to mention here .. just up to master's chest without heels
現在金融工惡搵,we'll see。

前往最後回覆