今次真係沉得抵~~~

收藏  |  訂閱
27  17.9k

今次真係沉得抵~~~

有好多c兄都話大陸女仔好多都呃錢,又話歡場冇真愛,我真次係度分享下我而家同大陸女

朋友既野比大家知道,唔係晒命,只係想話比沉船既c兄知道,最緊要沉得開心,同埋唔一定

大陸個個女仔都係其他人想像中咁差既,我同女朋友一齊左一個月,呢個月入面都好開心,

從來都未問過我拎錢又或者多多要求,因為佢係夜場做媽咪同埋撈偏門既,搵落唔小,反而仲

會咩都爭住比錢,行街又會問我有咩想要,送比我,一d都唔介意我係香港打份工,搵得小,最

近最開心既係佢想話同我一齊出黎住,想過2人世界,我以為佢講下啦,點知上個禮拜約左我

上去同佢睇樓,到琴日佢已經落左訂喇,呢個禮拜比埋首期就等入伙,諗起都溫馨

呀:smile_o05:

引用:
原帖由 CPLMF-1 於 2010-1-15 01:01 PM 發表 查看引用來源
係真既就恭喜, 如果係作既, 就唔該重作啦~~膠味甚濃.:smile_13:
如果上面講既野有半句係作既,我烏龜生出黎既:smile_o10:

引用:
原帖由 失去信心的人 於 2010-1-15 01:02 PM 發表 查看引用來源
開心一個月就好似一生一世咁.
小心駛得萬年船.
熱戀期係咁嫁啦:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 爛滾王 於 2010-1-15 01:05 PM 發表 查看引用來源
佢比左首期之後就叫你幫佢供樓對吧?
業主當然係佢個名啦,係唔係? :smile_41:
佢自己供呀,佢而家住緊果度都2700一個月啦,佢而家新買果度都係月供3xxx,佢話幫人供樓不如自己供,又唔係貴好多

引用:
原帖由 pinglau 於 2010-1-15 01:05 PM 發表 查看引用來源
大幻想家:smile_o10:
我呃你唔通會中3800萬咩:smile_o01:

引用:
原帖由 denilson622 於 2010-1-15 01:06 PM 發表 查看引用來源
有真愛咁又點?咪又系雞!師兄回頭是岸吧!唔好再頹廢洛去。

係我私家雞:smile_o05:

引用:
原帖由 得哥 於 2010-1-15 01:16 PM 發表 查看引用來源
含撚啦死柒頭, 甘撚温馨應該同你老豆老母親戚朋友宣佈你條女做雞揾到錢買樓仲養埋你條80後廢青
你去搵你d高級雞啦:smile_o10:,你有錢又點姐,我冇錢,但係我同女朋友開心呀:smile_o05:

引用:
原帖由 菜烏 於 2010-1-15 01:24 PM 發表 查看引用來源
妖那星!!!
曬命
死鴨仔
我地係真心相愛:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 得哥 於 2010-1-15 01:42 PM 發表 查看引用來源

我𨳒, 你以為自己係黃曉明? 古天樂? 訓撚醒就照吓鏡, 睇吓自己銀行户口有幾錢??

不過, 我諗你都係老作居多, 快d返番入廁所打飛機啦, 宅男廢青!!!
我下次上去影張屋契同新屋你睇啦,你記得留意我既post:smile_34: 你唔恨得咁多嫁喇:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 hiace9402 於 2010-1-15 01:46 PM 發表 查看引用來源
狼狗:smile_o12: 狼狗:smile_o06:
引用:
原帖由 Gilbert_Lam 於 2010-1-15 01:40 PM 發表 查看引用來源
宮起!宮起!做狼狗。:smile_30: :smile_30:
做狼狗都總好過做比錢條女再貼狼狗果個丫:smile_30: :smile_30:

前往最後回覆