寂寞到夜深... updated P.4, P.5

收藏  |  訂閱
32  14.4k

寂寞到夜深... updated P.4, P.5

尋晚個post唔知點解刪左,今晚再黎~
尋晚講到我本來今日要去接巨龍男友放工,
但今日冇去,仲要頻臨分手邊緣,
因為唔開心又掛住佢,今日自己玩左4次...
今日下晝睇電視播我是歌手唱慢慢,
好心酸...傷害左對方,到頭來最傷嗰個係自己...

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2014-3-24 02:36 AM 發表 查看引用來源
發生咩事

佢覺得我唔花時間陪佢,我地之間好複雜,
突然好多回憶喺個腦出現,其實好多開心事~
我同巨龍男友係喺某個a字頭嘅app到識,
有晚petpet痕,訓唔著又唔知做咩好,就上左個app註冊左,
個app玩左兩日,已經收到超過100個msg,全部都有睇,但冇覆,
突然收到個msg..."你鍾意睇邊個av女"
睇完心諗..."邊有人識人第一句就問人鍾意咩av女,雖然我鍾意睇啫"
根住就close左佢msg,但唔夠兩秒又開返黎睇,可能呢啲就係緣分...
睇左佢啲資料,我認我膚淺,比佢自稱6尺嘅身高吸引左,我覆返佢..."咁你鍾意咩av女?"
就係噤打開左話題,

根住每晚沖完涼訓喺床都會同佢一邊玩cyber sex,一邊自己玩,

每晚都會濕住,好滿足噤訓,
可能我太餓,嗰時已經成年冇食過

引用:
原帖由 maybe123 於 2014-3-24 02:59 AM 發表 查看引用來源

我記得你好似講過佢好忙,唔係成日見到
你想見都見唔到
拍拖都係大家就大家既姐

到佢ok,我又唔得,我同佢都係沉左船,原本各自有另一半

引用:
原帖由 missyellow@ 於 2014-3-24 03:00 AM 發表 查看引用來源

上星期有聽你少少故事。。
雖然複雜。。但你地有共識想點要d咩。。
要時間去解決問題。。性方便又夾。。

唔花時間陪佢?!係咪有咩誤會?
好好溝通一下~

就係得唔到共識,其實分左好多次,
試過佢想分手,我半夜三更搭成個鐘車去等佢收工cool煲,
又試過我想分手,佢狂打比我,又追到去我做野嗰到,
以前一分手大家都做好多野,而家淡曬,冇再做噤多野,感覺好似真係到左盡頭

引用:
原帖由 missyellow@ 於 2014-3-24 03:03 AM 發表 查看引用來源

你預定明天又被餅主del post...
開舖要出甜故。。
Btw just chat one night...無所謂啦~

del post都好嘅,佢有時會黎,唔想比佢睇到

引用:
原帖由 maybe123 於 2014-3-24 03:08 AM 發表 查看引用來源

咁呢樣真係好慘既...有時間都見唔到
都係大家就下大家 盡量搵下時間見下
有時食下lunch食下糖水都算見下又唔洗太多時間

呢個我以前成日做,我同佢住得比較遠,
我試過搭車來回用左2個半鐘,只係為左見佢半個鐘~
諗起都幾冧~

引用:
原帖由 maybe123 於 2014-3-24 03:14 AM 發表 查看引用來源

每段感情得來不易呀
唔知你同男友一齊左幾耐
但耐左淡係正常 去改變下自己心態仲好

男人都係佔有慾強,當認真就想要曬全部,
佢話試過問自己,可唔可以當返我sp,佢話唔可以,
一係認真一齊,一係分手

引用:
原帖由 missyellow@ 於 2014-3-24 03:17 AM 發表 查看引用來源

成日嗌分手真係好易令感情轉淡。。
唔好勉強行快先。。維持SL關係會否好d?
開心就繼續一齊無咁大壓力。煩事去解決~

所以溝通好緊要。就算鬧交都唔好輕易嗌分手。

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.j ...
我地之前行得好快,而家好難返到轉頭

引用:
原帖由 maybe123 於 2014-3-24 03:17 AM 發表 查看引用來源

當然冧
真係一齊開心既 唔洗成日見
得閒見一陣已經會覺得好甜好開心

冇錯~嗰時為左可以見到,搭幾耐車都覺得值得,
佢成日話冇理由搭兩個幾鐘車先見得半個鐘,話咩唔值得叫我唔好過去,
但情到濃時,就好想見ga la,我想見就值得la~

引用:
原帖由 chinahan 於 2014-3-24 03:24 AM 發表 查看引用來源

唉.... sp呢個遊戲一去到玩認真就一定輸哂......
除非雙方一齊付出鉅大的代價....
無錯,佢為我已經付出左,佢放棄曬所有野,為左只係同我一齊,但我做唔到...

前往最後回覆