[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
33  101.9k

可可 好耐無見😊唔知仲記唔記得我呢

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-7-31 11:01 PM 發表 查看引用來源

記得呀
好掛住你 哈哈

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-8-8 10:45 PM 發表 查看引用來源

係咪好開心呢~~
我都想可以餵可可

嚇到縮 哈哈

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-11-17 09:59 PM 發表 查看引用來源
戴綠帽的男人
第一章 撞破

Adrian今年三十二歲,同女友同居一年,經營一間中小企,住喺新界的獨立屋,算係一個普通的中產階級。佢今日同客傾完嘢,行過商場見到有間舖的門外人頭湧湧,行近時發覺係佢女友Belinda鍾意的首飾店做緊PROMOTION,買滿$5000就送限量版鎖匙扣,於是佢就即場買咗$5000現金券,等佢女友有時間慢慢揀選,自己就拎住包裝精美的鎖匙扣,準備返屋企慰妻。

點 ...
係咪之前出過嫁?

Btw 淨係打算配音都睇到硬左啦

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-11-18 01:14 AM 發表 查看引用來源

之前「梁太偷食記」第一集,當時係用梁太角度去寫
今次係梁生戴綠帽的角度

我諗配音應該好好玩,最近錄過幾段比朋友,佢哋都係話會聽到硬呀 ...
個陣同你phone sex我都射好多

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-11-20 11:05 PM 發表 查看引用來源

你明白就好喇
我聽啊😂

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-11-22 08:03 PM 發表 查看引用來源

其實我間中都有重貼舊文,只係以前分散哂,好快沉底
而家集中一齊方便D
私聊只係呢度PM喎,因為我個WECHAT係真身,唔會咁易ADD人
隨時歡迎打比我手提吹爆我哈哈

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-8 02:27 PM 發表 查看引用來源
第二章 憶當初
沖涼後,Adrian覺得好攰,本想倒頭大睡,但唔想喺呢一刻面對Belinda,於是佢再次換上西裝,揸車返公司。由於佢太心急離開屋企,完全忘記同Belinda交帶一聲,而佢Belinda仲以為佢老公好似平日咁趕住去開會,剛慶幸唔駛對住佢,就發覺梳化上有個小紙袋,裡面放住佢最愛的首飾店限量匙扣同Cash Coupon…佢本來諗住做完「運動」就出去買,而一向無情趣的老公竟然會買比佢,已 ...
短短10秒足以硬了

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-9 01:15 PM 發表 查看引用來源

你好誇張
因為真係好正

前往最後回覆