[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
33  101.7k

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-10 10:04 AM 發表 查看引用來源

下集講「梁太」的床戲,我諗緊配叫聲定水聲,不過好似得你有興趣
Why not both hahaha

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-10 04:19 PM 發表 查看引用來源

留多次電話比我,整段比你~~
Pm你

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-12 08:31 AM 發表 查看引用來源

你聽完之後,明白點解唔可以水聲加叫聲未呀?
我再聽完其他錄音淨係知道我要諗方法令細佬唔好再硬 實在太好聽😈😈

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-12 08:44 AM 發表 查看引用來源

Pm電話比我,我可以用133打比你,叫你名加幾聲淫叫,其他就冇喇

其實等我之後出文時的配音仲實際
可可準備爆pm未😂😂

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-12 09:11 AM 發表 查看引用來源

我經常爆pm😝
不過呢邊pm唔算多,我試過去隔離版出po,爆pm爆到覆唔切
呢邊得我follow住你❤❤

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-12 02:13 PM 發表 查看引用來源

我建立緊「可愛中帶點淫」的形象,你唔好再亞娟亞鳳咁啦😓😓
你係小淫娃

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-12 02:13 PM 發表 查看引用來源

我建立緊「可愛中帶點淫」的形象,你唔好再亞娟亞鳳咁啦😓😓
你係小淫娃

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-14 11:00 PM 發表 查看引用來源
第三章
雖然Adrian決定維繫同Belinda的關係,但佢條氣點都唔順,所以搵咗私家偵探查Belinda,同時趁住公司轉型,扮生意失敗而財困,向Belinda提出要大屋搬細屋,佢哋由獨立屋搬去某個老牌私人屋苑,雖然對一般人嚟講,已經係夢寐以求的安樂窩,但Belinda知道間屋只係Adrian租返嚟,於是佢決定要搵定後路。

Belinda成為「梁太」被Adrian提供「零用錢」時,係一個a ...
食人妻係正既 仲要食個慾求不滿既人妻

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-14 11:35 PM 發表 查看引用來源

咁你鍾意Belinda講的對白嗎?
我練習過,可以好流暢咁講:smile_o05:
錄比我聽 我代啊roy插死你個小淫娃

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-12-15 07:12 AM 發表 查看引用來源

好呀,你唔好埋怨我整硬你就得喇
整硬我你咪過黎吹到我軟😏👍

前往最後回覆