上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
288  151.9k

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-23 22:56 發表 查看引用來源

Secret
不過吾係好事 放心

我仲通緝緊佢:@:@:@:@:@:@:@
okie~
但引用返上面你話打返個S男士
正常未完, 唔係應該都繼續架嘛XD?

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-23 23:04 發表 查看引用來源

因爲 #201 果個人夫 
頭先同佢傾計
發現好耐無好好同佢坐底過
有感而發
可能上世欠左我 
今世對我好好 
男人都有感性時候
不過有時覺得面前既人想對佢更好, 就會自己想對佢好D
以前我都有咁情況對1-2個FD

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-23 23:31 發表 查看引用來源

其實佢吾浪漫 亦吾係感性嘅人
亦吾係大家眼中公認嘅型男 亦冇180cm
如果佢睇到 都幾眼冤😂😂😂
但佢俾我ge feel係舒服 自在ge
就憑我可以心安理得冇化妝 著睡衫上佢跑車  就可以知道我對他可以有幾肆無忌憚 而佢有 ...
化得妝多又傷皮膚, 之後又要搽多D野護膚, 咁未仲好XD
化妝最多淡妝就好喇, 濃妝nope lul
咁另外同一個人一齊時候, 當然最好做自己喇, 掉返轉如果佢令你改變得太多
我反而係覺得佢問題, 除非個改變係往好既方向, 唔係壞既方向((不過都令我諗起一D事你咁講起

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 00:33 發表 查看引用來源

咁當然 所以一返到屋企就缷妝😛😛😛
但係佢身邊時候唔洗化嘛
我以前都限定個1-2個FD盡量casual就得
除非之後去飲野之類, 但呢1-2個以外既, 有一個係...佢唔化唔安樂個種
所以我就由佢化XD

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 00:43 發表 查看引用來源

其實有時我都知自己有d決定吾係咁好 但如果跌我吾死嘅話 佢會由得我試 等我自己心服口服 萬一我跌到頭破血流 佢先靜靜地走黎救我

你地學到依招 應該幾無敵😏😏😏😏 ...
唔係個個都work架XD

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 01:40 發表 查看引用來源

下 點解?
咁其實女仔buy咩?
有少部份知反而自己成日做事衝動無理後果
會想有人睇住佢, 怕佢自己成日做錯事, 鬧醒下佢 (當然之後都係要安慰返LOL)((特別係個種以前已經成日中招但個心態又係個類
"今次應該會好好多既"個種

((buy唔buy呢家野, 無統一架, 全世界如果女人都係咁易用一招就無敵哂既話
呢個世界邊有咁多單身佬阿XD而且一D人想人遷就, 但有一D又鍾意大男人XD 邊有咁易真係一條套路就岩哂架

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 10:33 發表 查看引用來源

好啦 我幫你地吾到😛😛😛
要自己識變通同汁生就OK XD
但你今日唔洗返工咩? 定home office所以先仲係屋企lul?
<<<返左公司已經, 雖說彈性返工時間, 我10點幾先返到

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 11:38 發表 查看引用來源

無呀 正職放緊假
home office果個係我副業 時間好彈性
你咁講, 即係你一忙上黎, 要忙到個人會好煩躁XD
畢竟始終係2份工, 我到而家都未home office過
每日都係9-6, 雖說彈性返工時間, 10點半前返到就OK

((不過好多時無咩野做, 你見我而家仲上到黎就知XD

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 15:27 發表 查看引用來源

突然唔想寫 心煩
唔方便個幾日XD? 所以特別心煩之類

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 15:53 發表 查看引用來源

吾係
願聞其詳~
如果係公事就....過左6點就可以無視架喇XD
私事就...畢竟唔知咩事所以呢個就不能comment

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆