上一頁下一頁
發新話題

冇死圖啦~分享之前一次同學校TUTOR!推薦過100影新相,更新+相P.7.23.27。55.82

收藏  |  訂閱
171  224.6k

引用:
原帖由 littlecandyb 於 2013-5-15 01:00 PM 發表 查看引用來源

有人PM想我POST下PATPAT相嘛><
哦~ 係咪張相著住黑衫果位師兄即係疑似你地真人識個位
再唔係你pm晒我地私底下sd囉:smile_47:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-5-15 01:02 PM 發表 查看引用來源
咁又係
我呢d凡夫俗子係唔會明的:smile_39:

傻啦師兄
呢度邊個唔係丫 就算冇糖b係度我地都可以吹架嘛, 識多個朋友無壞ge

引用:
原帖由 dada__pig 於 2013-5-15 01:05 PM 發表 查看引用來源
樓主只會覆仔唔覆女

大頭豬 在說我嘛?
証明你冇入呢個post一排了, 有同師兄吹水架我

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-5-15 01:07 PM 發表 查看引用來源
你啱
Nice to meet you
Btw我都幾中意dennis rodman架喎

識貨囉師兄你咪, 打開籃球既呢? haha

引用:
原帖由 dada__pig 於 2013-5-15 01:08 PM 發表 查看引用來源
我講candy呀

師兄黎架啵果個:smile_30:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2013-5-15 01:09 PM 發表 查看引用來源
露樣啦

想人地做, 提出既你好應該以身作則:smile_o01:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2013-5-15 01:14 PM 發表 查看引用來源
你地夠叫人影pat啦:smile_45:
又唔見你地影黎睇

唔好理我地:smile_o01:依家你都有提出相同性質問題:smile_o01:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2013-5-15 01:17 PM 發表 查看引用來源
好唔fair..
我講下就唔得

無話唔得呀
十分之樂意你肯覆我tim啦傻:smile_o05:
咁忭真做咩丫. 呃淡水飲下姐我:smile_o09:錫番

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-5-15 01:17 PM 發表 查看引用來源
有但唔叻
我中意佢對球賽的投入度
見佢入親波都好興奮
佢籃球智商都好高
D pass都幾靚,仲成日撩起你把火等你foul trouble
博charing又掂,雖然唔多唔少都有戲份係度
我覺得咁多個黎講係malone先會同佢玩埋一份:smil ...
你講既正正就係我鐘意佢既原因:smile_o12:
佢個種熱情係依家既籃球員好少搵到

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-5-15 01:20 PM 發表 查看引用來源
Yeah有知音人:smile_40:

大家咁話NA , 依家都好少人識DENNIS RODMAN嚕....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆