同同事發生關係

收藏  |  訂閱
6  5.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 07:42 AM 發表 查看引用來源

唔搞人男朋友/老公呢個係我o既宗旨, 無咩點解
故事之前po過詳細o既唔重覆啦, 無記錯係講過兩單
(工作上o既人, 其餘係朋友, 但其實總數係唔止po過出o黎果幾個)
只有一單係有搞o野囉
其他o既都係口爆, 果期發o左神經好中意, 可能都係因為自己單身中有一排無嚐過男人味道:smile_30:
流程多數都係講開敏感話題, 睇得出到o左一個位男性d表情動靜唔同o左即係有身體反 ...
人地未洗乾淨啫啫,你都照含到口爆呀?唔怕會有臭味咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 09:37 AM 發表 查看引用來源

我好似係o靚妹年代即係開始有性行為之後頭一兩年左右, 一定要沖乾淨涼先做呢d野
之後已經慣o左隨時隨地可以啜囉
臭同咸係有o既, 但都係開始果陣嚴重d, 用多d口水同埋含多一陣之後係可以接受 ...
Wow....已經去到隨時隨地都可以含的最高境界!勁👍🏻
我個人見到女仔幫我含j流出好多口水,含到支j都係口水閃令令會好亢奮又high到爽,唔知點解會覺得女仔嘅口水好似係天然增大膏,越含越硬又粗又長咁!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 10:36 AM 發表 查看引用來源

只係嘴入面多少少口水啫
不過除o左含仲可以用o黎當潤滑劑幫人打飛機, 被伺候過o既人士話超舒服, 事實亦比含或者插射得快好多
Wow....你講到咁正呀!又幾想被你打飛機喎!估你雙手一定好滑又軟!

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 10:36 AM 發表 查看引用來源

你又有無同同事發生關係既事分享下?
同同事就冇!
但同女上司就有!🥴🥴🥴

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 11:31 AM 發表 查看引用來源

有就分享下咪咁孤寒
幾年前,啱啱新入職,因為工作接觸得多而日久生情,加上咁啱佢同老公打緊冷戰,我不知不覺間變咗佢SL,係公司要好小心處理D關係,唔可以被任何人知道⋯⋯我同佢講好一定要緊守唔可以搞嘢,但到最後因為有次公司春茗,佢飲多咗,被同事叫我送佢入房照顧佢,我又醉醉地而好自然咁搞埋一齊,酒醒之後意識到大鑊了,冇幾耐佢變咗另一個人⋯⋯到最後我因被佢公報私仇冇咗呢份工⋯⋯呢個經歷真係令我唔想再提!

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 03:29 PM 發表 查看引用來源

即係SL關係既時候無搞野?
係唔係好有成熟女人既味道?
冇計!要忍下!不過都有攬攬抱抱錫錫,摸下咁!
都幾呀!記得佢好似有36D

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 10:38 PM 發表 查看引用來源

正啦,36D......
去邊度搵丫丫
你試下係公司舉個牌寫住話我要大波靚女同事做我Sp咁行個圈,睇下有幾個會揾你!

前往最後回覆