寂寞到夜深... updated P.4, P.5

收藏  |  訂閱
14  14.4k

Hello~ 又係我呀
發生咩事呀?唔好唔開心啦

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 02:56 AM 發表 查看引用來源
佢覺得我唔花時間陪佢,我地之間好複雜,
突然好多回憶喺個腦出現,其實好多開心事~
我同巨龍男友係喺某個a字頭嘅app到識,有晚petpet痕,訓唔著又唔知做咩好,就上左個app註冊左,個app玩左兩日 ...
我記得你好似講過佢好忙,唔係成日見到
你想見都見唔到
拍拖都係大家就大家既姐

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:06 AM 發表 查看引用來源
到佢ok,我又唔得,我同佢都係沉左船,原本各自有另一半
咁呢樣真係好慘既...有時間都見唔到
都係大家就下大家 盡量搵下時間見下
有時食下lunch食下糖水都算見下又唔洗太多時間

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:12 AM 發表 查看引用來源
就係得唔到共識,其實分左好多次,
試過佢想分手,我半夜三更搭成個鐘車去等佢收工cool煲,
又試過我想分手,佢狂打比我,又追到去我做野嗰到,
以前一分手大家都做好多野,而家淡曬,冇再做噤多野,感覺好 ...
每段感情得來不易呀
唔知你同男友一齊左幾耐
但耐左淡係正常 去改變下自己心態仲好

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:16 AM 發表 查看引用來源
呢個我以前成日做,我同佢住得比較遠,
我試過搭車來回用左2個半鐘,只係為左見佢半個鐘~
諗起都幾冧~
當然冧
真係一齊開心既 唔洗成日見
得閒見一陣已經會覺得好甜好開心

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:20 AM 發表 查看引用來源
男人都係佔有慾強,當認真就想要曬全部,
佢話試過問自己,可唔可以當返我sp,佢話唔可以,
一係認真一齊,一係分手
咁佢都叫負責任 唔會為左有蝦條而拖住你
但如果到而家呢個地步 你兩個都要諗下繼續發展落去對大家係咪一件好事......

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:27 AM 發表 查看引用來源
冇錯~嗰時為左可以見到,搭幾耐車都覺得值得,
佢成日話冇理由搭兩個幾鐘車先見得半個鐘,話咩唔值得叫我唔好過去,
但情到濃時,就好想見ga la,我想見就值得la~
情到濃時唔好話兩個鐘 四個鐘都會沖出去見啦!
我都試過11點幾專登走入新界接女友放工見半個鐘
係好戇居 但真係好甜

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:29 AM 發表 查看引用來源
無錯,佢為我已經付出左,佢放棄曬所有野,為左只係同我一齊,但我做唔到...
好奇點樣做唔到法?

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:41 AM 發表 查看引用來源
係真係好甜,曾經有晚好凍,唔知得8度定10度,
佢返工嗰到好僻,冇咩車,嗰晚佢放11半,
我沖定超濃味熱華田,10點就到佢公司出面,
咁我又唔入得去,足足吹左個半鐘風,就係為左拎熱華田佢飲,
雖然 ...
睇黎小飛俠你都係一個廿四孝女友黎
肯做呢d事既肯定係好女仔 要好好珍惜

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:52 AM 發表 查看引用來源
突然諗起我同佢第一次,
嗰時我話冇理由見左兩幾次就做噤快,
根住就講好要見多3次先黎真嘅,
有一日,我地未夠見多3次,
但已經喺佢張床除曬衫攬住,
佢好乖冇入,但磨左成個鐘,
最後佢忍 ...
你係咁回憶...
你真係想......?

前往最後回覆