上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.15)

收藏  |  訂閱
392  27.0k

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.15)

請容小紅起度借小小位同某些師兄講, 小紅係真心想結識一班鐘意吹水傾計既朋友.
呢度唔係餐館, 如果師兄要搵食既, 呢度應該唔岩你.
所以, 煩各位師兄不要再pm我, 問我攞msn or tel.
小紅係唔會覆你. 得罪之處, 唔好意思.
------------------------------------------------------------
先介紹下自己先, 我叫小紅,  性別 : 當然係女仔啦:smile_o05:

想徵鐘意講笑, 搭咀,  吹水, 吃喝玩樂既朋友
年齡 : 只要18歲以上都得
男女都冇所謂. 不過唔可以講粗口

本鋪人物介紹

樓主 : 梗係美麗動人,善解人意既小紅啦
副樓主 : 人見人愛,車見車載既Bonnie 妹妹
男公關 : 新鮮卜卜脆既靚仔 Niks

樓主私人助理,唔係, 應改為私人助我先岩 : 大方得體既愛君, 又名君君
本鋪既總監兼樓主背後既待言人兼與君君三位一體既: 鬼王之王 ~ 鬼哥

Thank you tommy & worry兄 陪小紅一起吹:smile_o06:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-20 12:48 PM 發表 查看引用來源
愛人:smile_o09: :smile_o09:
又係時間岩岩好喎:smile_o10: :smile_o01:

引用:
原帖由 dontworry0837 於 2009-8-20 12:49 PM 發表 查看引用來源
:smile_o13: 過黎 跳2下先 :smile_o13:  :smile_o13:
睇住路, 唔好跳跳下PK喎:smile_o01:

引用:
原帖由 dontworry0837 於 2009-8-20 12:53 PM 發表 查看引用來源
日頭日白都pk, 真係抵死了 :smile_o01:
車, 日頭白白夠可以玩jj, 同一樣道理冇分日夜:smile_o11:

引用:
原帖由 dontworry0837 於 2009-8-20 12:54 PM 發表 查看引用來源
問一個笨問題, 唔係到1500先會自動lock帖嗎
太笨既問題,小紅唔會答:smile_o01:
因為小紅都唔知:smile_o11:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-20 12:54 PM 發表 查看引用來源
今日識笑喎:smile_o10: :smile_o10:
梗係啦, 一個小小試驗, 就知道愛人幾錫我, 當然識笑啦:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 dontworry0837 於 2009-8-20 12:56 PM 發表 查看引用來源
:smile_44: 有人d火未黎, 睇埋一陣先:smile_43:
邊d人火未黎, 等小紅去救火:smile_o13:

引用:
原帖由 dontworry0837 於 2009-8-20 12:57 PM 發表 查看引用來源
呵, jj太陽下山後會精神好多, 見光死ma
係架咩, 會有分別咩:smile_o10:
擦左太陽油會唔會好d呀:smile_o01:

引用:
原帖由 dontworry0837 於 2009-8-20 12:59 PM 發表 查看引用來源
:smile_46:  同一類人喎
:smile_44: 唔好比其他人知:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆