上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.15)

收藏  |  訂閱
392  27.0k

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-21 02:24 PM 發表 查看引用來源
好唔耐煩咩你:smile_45:
你話你就係啦:smile_45:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-21 02:38 PM 發表 查看引用來源

我知咩事....係我令妳唔開心.....妳講啦.....妳想我點..:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
你唔使用咁既眼神嘞, 一早比人咁惡話:smile_45: ,
你由得我死埋一二面啦:smile_24:
一句傷盡我心的說話:smile_38:

由這一分鐘開始計起 春風秋雨間 恨我對你以半年時間 慢慢的心淡:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-21 02:47 PM 發表 查看引用來源

春天分手  秋天會習慣  苦沖開了便淡
接得好快喎 :smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-21 02:49 PM 發表 查看引用來源

誰都會散 怎知一拍便會散 ..........................
你重咁講:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 dontworry0837 於 2009-8-21 02:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04: 唱埋歌先, 呢次大件事
呢首唔好聽咩, 咁我再歌過第二首吖

引用:
原帖由 deef1327 於 2009-8-21 02:50 PM 發表 查看引用來源

重有夏天冬天呢
個歌詞邊有講四季咁多呀, 玩咩

引用:
原帖由 dontworry0837 於 2009-8-21 02:54 PM 發表 查看引用來源
呢隻睇下合唔合用,

今天憶當初我至愛你一個 心裡有句說話 要對你先清楚 可否熄風波 我也暗暗認 我也有一點點錯
嘩~~~呢首歌出黎會死人架師兄

引用:
原帖由 deef1327 於 2009-8-21 02:55 PM 發表 查看引用來源

你可以做作詞家
我識就一早作左啦

引用:
原帖由 dontworry0837 於 2009-8-21 02:56 PM 發表 查看引用來源
期待下一支 :smile_o01:
收到....即刻去搵,咁你想聽怏歌定慢歌吖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆