上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
512  273.4k

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 14:59 發表 查看引用來源
忽發奇想,突然好想出post同大家交流下瀨閪心得或趣聞!
我記得我第一次幫女仔用口就係我既初戀,我地開始左性關係之後,就緊係越玩越多花臣,咁果時睇得av多,緊係想試下佢幫我含啦,點知果初戀又係淫底,竟然真係肯幫我含,咁比佢含 ...
你呢個post,  我好認真咁諗我第一次俾我ex奶到死去活來,至此就愛上咗
果陣佢知我未俾人開發過,佢專登買咗啲手扣扣住我啲手腳唔俾我郁,俾佢由頭奶到尾  又由尾奶返上去,再重點奶妹妹同加埋手了,爽到都唔知點形容,之後每次前戲重點都會係奶妹妹,次次都玩成半個鐘🙈🙈

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 17:36 發表 查看引用來源

玩埋手扣添呀?係咪比人乃到好high但又無得避又無得反抗,果種感覺好刺激?
係呀…佢就係唔想俾機會我避同縮,所以玩手扣真係high到極點,叫佢停都唔肯,直至見我谷到成面紅晒先停口解扣入正場

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-10 17:39 發表 查看引用來源
從此比開發!😉
冇錯。。。🙈

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-10 17:42 發表 查看引用來源
有冇比佢奶到高潮?😉
咁一定有啦…奶到要求佢停口加入我🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-10 17:44 發表 查看引用來源
咁咪好囉!打開快樂之門…😉
都係架。。。呢個ex 開發咗我冇數咁多嘅第一次😅😁

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:45 發表 查看引用來源

我就係試過奶一位人妻, 佢平時好難有高潮, 有次奶左佢好耐, 卒之見到佢高潮爆炸個刻係會成個人彈起, 之後一路想後退, 唔比我再奶

當然咁難得機會我一定唔比佢走, 禁佢佢對腳繼續奶, 佢頂唔順係咁叫唔好, 唔得啦. ...
就係咁啦…我ex玩手扣就係試第一次奶我俾我反抗走咗,之後就買手扣扣住我啦…🙈

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-10 17:45 發表 查看引用來源
正吖!佢都應該好有滿足感!😉
我ex直情覺得征服咗我😅

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 17:49 發表 查看引用來源

我剪晒指甲佢都係唔肯,無計,其實我好想手口並用,一路乃豆豆一路揾G點
當只用口,入面會好有空虛感,一旦加埋指插,爽到反晒眼加叫到成層樓都聽到😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-2-10 17:50 發表 查看引用來源
哈哈~你真係抵屌😅😅🤩🤩
抵唔抵要ex先知😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-10 17:51 發表 查看引用來源
梗係!可以令你咁high, 仲要主動求歡!😉
我諗所有男人都係要呢個畫面啫。。。。😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆