常平-5月爪, 評理事件花薄

收藏  |  訂閱
16  13.2k

Ching 點解去過唔好重要再去呢?而點解『開頭我認為佢有理,但今朝我, 反而吊7佢.........』?

唔知我好運定係我D朋友比較好玩呢,我真係好少玩到咁唔開心!其實唔好玩咪留港玩囉,可必要又叉脛又盛!做男人搞道野野都要打女人,我覺得你朋友都真係有D問題!:smile_27:

唔知點解,咁多人話唔好玩又話谷9氣,咁樣都重要上去玩,有d又話自己响香港溝女多到食都食唔晒,點解重要浪費時間同金錢上去受難呢?:smile_41:

引用:
原帖由 kitwong-qs 於 2010-7-14 12:35 AM 發表 查看引用來源

大ching,
吾玩吾知身體好
有錢吾使吾通燒去地府
HK玩得多
米上去CP 乃下野
其實唔去CP重有好多地方去,既然去過CP唔好玩,點解重要去呢?咁又實係講唔通喎!大把錢,可以去其他東南亞地方玩呀!之前搵到,試過成班FD即興去泰國,下午去,明天早上反,都係洗多小小,就算去澳門都得呀,重近D,D女又索D,做乜要作賤自己?重話要試下匯華?有錢都唔洗咁浪費,CP D女又串又唔好服務,試過兩次重要去?真係好唔明?會唔會你D朋友始終覺得價錢比較平,而又比較安全,所以重要去玩呀?咁就唔關身體好唔好嘅問題啦!你之前問我攞電話又叫我介紹邊道好玩,你第一次話唔好玩,我都叫你唔好再去啦!你反而重要再去,又要問我攞匯華電話,又問G頭電話,既然你都話唔好玩囉,都唔知你攞來做乜?:smile_41:

引用:
原帖由 kitwong-qs 於 2010-7-14 01:43 AM 發表 查看引用來源

澳門以前有去, 不嬲都話過海9煩
你知我hk有女昅實
所以要求佢地陪我向CP
我玩完12坐白牌, 返HK
上次過夜, 我重迫判頭到五月
佢費事乃野
仲call 埋CA女女陪佢,
我CP五月瓜女女就6:00走
佢CA女女培埋食中 ...
咁點解唔直接去CA玩呢?
你話你朋友CA條女陪到佢食中午,我地試過响CP玩完,我地話走,有三條女話跟我地上廣州,我幾個朋友直接話無錢比呀,點知佢地話放假,當跟朋友去玩!(三條女都係第一晚識嘅!)其實出來玩,有時要識得洗錢!唔係亂洗,係要識得洗,玩多D,探多D險,用平常心,好玩就玩多轉,唔好玩嘅咪轉下方式,轉下地方啦!出來玩好似溝女咁,要用下腦,唔係靚仔有錢就一定得,要捉心理架!可能我成班朋友,都出來玩咗咁多年,所以出來玩,真係好少玩到咁唔開心!比個貼士你啦,叫女唔好只叫一件!

引用:
原帖由 kitwong-qs 於 2010-7-14 04:13 AM 發表 查看引用來源

大ching
你玩左甘多年
我就好信你
女女越寸, 我就越岩, 反正我乜都無所謂
佢要乜, 我米比乜
以前有件大6妹踉我, 真心假意都好
送左層慺, 2架車

CP係我今年第一次去, 原來係好多港人去
大家比人玩到寸哂 ...
其實唔係比人玩到串晒,係比人玩到CHEAP晒!好多香港CHING,之前响深圳玩開,點知掃得多,好多走晒去CP玩,其實之前CP去得玩嘅,好多都係比較有D錢同可以有時間走得開嘅人,或者D老板去嘅!大家諗下10幾年前CP大場已經係現在嘅價錢(2,5,8),而深圳D大場,一早已經3,6,10以上啦!玩咗咁多年,之前CP邊道會有咁多細路仔上去玩架,同邊有人問咁多飲酒帶$300夠唔夠架,一响都係飲到夠,唔問架啦!其實好多女見得多D香港人,比800就要吊4,5Q,又無TIPS,比你做女,你都無心機啦!陪你瞓到下午12點,但係跟本就無得瞓,5點左右就要反工,比你覺得條友CHEAP到爆,都唔會點比TIPS,你重唔早D走咩!試過有條女同我講話,有次有條香港仔,由佢開始座低,手就未停過,上到房搞完一Q,條女話有事要走,條仔比咗$500,條女問佢比D TIPS啦,條仔話無!但係又要問條女攞電話,話下次揾佢,條女串Q佢話自己好忙架,有緣見到咪見啦!現在响D女嘅圈中,香港人只係比台灣人好小小,比你係女有得擇,你都唔會想座香港人啦!

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-14 02:37 AM 發表 查看引用來源

Old sea food with me:smile_30: :smile_30:  
CHING睇你老應該玩咗好耐,所以應該明白我講乜!:smile_34:

引用:
原帖由 賤格男 於 2010-7-14 08:11 PM 發表 查看引用來源

未上CP之前,以為D女又索又聽話......點之第一次去玩已經撞上古或女,果次之後都有D灰......
唯有以後去玩就先自我調整下要求,學下點同女女相處,所以之後玩嘅時侯都不過不失啦~~~~~
老實講,上面D女一 ...
CHING極度同意你嘅睇法,你扮大老又比$800,人地又好玩,又私文,又係比$800,你話條女會點!各路大哥(扮嗰隻),自己醒下啦!

引用:
原帖由 kitwong-qs 於 2010-7-14 10:01 PM 發表 查看引用來源

真系10年前258, 而家又係258
女女餓都餓死
所以, 我吾幫判頭

不過, HK人一般比較笨7, 好過大6人好多
而5月瓜又特別多港人

如果港人甘衰

點解CA好甘多?! 一樣對港人好好
CHING如果CA咁好,點解重有咁多人另愿去CP都唔去CA,你答到呢個問題咪知點解囉!我只知有D人嫌遠,但係最大問題係唔安全,只係私人意見!

引用:
原帖由 kitwong-qs 於 2010-7-14 10:08 PM 發表 查看引用來源
大ching

吾知系米玩到神級

係你選女女坐

定佢選你坐?

我覺得港人7

比人玩多!

吾係點解5月瓜都 放Ching飛機
CHING,我同我D朋友出來玩,只有一個目的,就係要開心!所以我地比較玩得無所謂,因為我地知道希望越大失望越大,有時放開D玩可能重有驚喜!出來玩有D心得,唔知CHING用唔用得著,第一。叫女我地起碼一人會叫兩件,或者有時大圍座多幾件一齊玩,如果條女話有姊妹嘅,就算樣未必得,咪叫來囉,條女有面,自然對你好D啦,而座爆間房熱鬧D,去得CP唱K,一次都成千幾兩千(我地一般飲酒平均$800-$1000一個人),比多幾百,又熱鬧又開心算乜錢,好過玩光K啦,就算其中一條女玩野,重有大把後備,而且真正想揾錢嘅女,一般都會主動對你好D(有競爭先有進步),到時你先再擇都未遲!第二。我地一開始都會玩得私文D,到飲到HIGH HIGH地先開始揪下水,因為你一開始就手多多,D女一定反感!反而大家HIGH HIGH地,大家都知來唱K為乜啦,D女自自然然會玩得放D!尼兩點係我地玩咗咁耐嘅小小心得,我响CP真係未比人放過飛機,而且都未試過死魚(CALL倉女就試過幾次)!其實重有好多,CHING你慢慢領會啦,出來玩同做任何事都一樣,要用腦架,人地出來玩,次次都盡興,而你朋友就次次HIGH野,真係要諗下點解啦!

前往最後回覆