上一頁下一頁
發新話題

小公主化身小女傭 (完)

收藏  |  訂閱
328  61.9k

引用:
原帖由 derekkit 於 2010-5-3 10:58 PM 發表 查看引用來源

反而我女友話累...夜晚10次有8次都唔俾..你平時準唔準架?真係驚,過多兩日買支野驗驗囉
我一向都會早或遲幾日既,差不多來
而且我feel到m快來......

引用:
原帖由 derekkit 於 2010-5-3 11:12 PM 發表 查看引用來源
咁就定哂啦~HB無DOM用有無快射左??
我用親DOM都好似唔識射...:smile_19:
其實呢次HB好古怪,好似完全唔識射,都唔知點解
我同HB一向都用dom的,反而唔用射唔到。
可能HB怕我有左.........

HB好勁架

好挂住HB阿

HB有個spare電話用喇,可以text我
好開心

引用:
原帖由 derekkit 於 2010-5-3 11:28 PM 發表 查看引用來源
係唔係你唔夠出力呀~
好出力拉
平時HB好sensitive...細細力都埃唔住
係咪男人累會射唔到?

唔通HB吃了藥?:smile_35:

引用:
原帖由 derekkit 於 2010-5-3 11:36 PM 發表 查看引用來源
可能佢打定底...自己出左次
男人累係會差D,但你話佢咁勁,唔係咁渣掛~
但出唔到唔係渣咩?
其實我有少少唔開心
好似我唔夠吸引甘

引用:
原帖由 HB 於 2010-5-3 11:51 PM 發表 查看引用來源
等我番黎睇埋之後o個d先~~
看完之後請比d comments或者feedback啦

係咪我的故事太長,唔好睇呢

引用:
原帖由 derekkit 於 2010-5-4 01:26 AM 發表 查看引用來源
唔係丫,內容OK,加多套相就完美了
我不會post 相的
太容易透露personal idenitiy...

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2010-5-4 09:32 AM 發表 查看引用來源

終於等到你讀完整個經歷,那麼我就可以不用分開一次一次的回你的post。

我覺得hb cool是他的性格,似乎跟你的熱情有點格格不入,但你要知道有時候男士因工作或其他事情而cool或鬱鬱寡歡。

part 1: 可能hb唔 ...
多謝你甘詳盡的回復。係阿,HB性格比較cool,可能因爲工作太忙,所以他覺得累,因此唔多説話,不過有時候我的熱情會融化到他的。他會好溫柔地錫我的額頭....

Re part 1:
其實我有說痛,但正如你所說,他可能以爲我說yamade。我一向都好怕他錫我波波,所以他沒有發現我真的痛。

Re part 2:
我覺得HB其實都喜歡小朋友,他都好錫kai 仔kai 女。小朋友都很喜歡跟他玩。我覺得他不想小朋友防外他的事業發展和自由時間。另外,他也是擔心真的有了不知點算。我的M還沒有來啊,遲了兩日。不過我一向都差幾日。而且我的波波已經很痛,M應該快到。

Re Part 3:
洗澡的時候我有對他說小妹妹很痛,尤其店到水就好"啦"。他那個時候沒有理我,係後來我係電話講多兩次,他才說錫反我。

Re: Part 4:
他不會對我試了興趣阿卦?我們甘少做,我又有新女傭服刺激下他。HB好hard架,只是射唔到...

他的i phone 用了很多年了,應該是第一二代.......

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-5-4 11:23 AM 發表 查看引用來源
公主早....臣向公主請安....
midmid好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆