上一頁下一頁
發新話題

小公主化身小女傭 (完)

收藏  |  訂閱
328  62.0k

:smile_24: :smile_24: :smile_24: :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 tommyhappy 於 2010-5-6 12:28 AM 發表 查看引用來源
做咩唔開 心呀?
無阿,擔心m仲未來...

大家早,大家好

引用:
原帖由 kenny9453 於 2010-5-6 10:58 AM 發表 查看引用來源

有人話药房有D通M嘅棒買喎,吾知真定假呢,妳可以試下問人吖
下?有通M藥,不過通m棒就唔知。。。點可能插入子宮通M?好得人驚。
我等多幾日啦
今日好似有d M痛了......希望快d 來啦:smile_24:

引用:
原帖由 DT1821 於 2010-5-6 10:59 AM 發表 查看引用來源

早晨呀…

你好啊,你地返工可以上網真好.

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-5-6 02:59 PM 發表 查看引用來源
公主早,公主妳好!臣向公主請安!

midmid 真係幾時都對本宮甘有心

今日本宮小腹痛,可能係來M的啓示

我的M來了啦
我當然立刻sms通知HB

内容如下
The bad news is we don't have baby la. My M comes. No need to be afraid. Sorry to make you worry. I wont be naughty to seduce you not to use condom anymore. I know I made you worry. Sorry and kiss you.

原來他的同時剛剛拿了他的電話,HB說可能給同事看見了。 我好似做咩都做錯。好對唔住HB:')

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-5-6 08:36 PM 發表 查看引用來源
公主可以放心喇!!!臣希望公主早日來潮...
來左少少喇

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-5-6 08:39 PM 發表 查看引用來源
公主保重身體...
到真係多d...就真係放心曬:smile_24:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-5-6 08:50 PM 發表 查看引用來源
公主開心,臣放心喇!!!
本宮都想臣開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆