上一頁下一頁
發新話題

Part1: 不能反抗,被征服了+Part2: 後門初體驗(#76)+Part3: 久違了的滿足(#199)

收藏  |  訂閱
264  94.1k

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-27 11:21 PM 發表 查看引用來源

唔識...咁等佢教你 law :smile_13:

佢教你上床就得, 教其他野就唔得
上床都唔教架,有時候我問他的喜好,他都不會回答。
而且他去玩足球,桌球,酒吧等都不會帶我.....:')

引用:
原帖由 tommyhappy 於 2009-10-29 01:09 AM 發表 查看引用來源

推返上去先:smile_o06:
唔該晒

引用:
原帖由 Kenji 於 2009-10-29 10:18 AM 發表 查看引用來源
wow, exactling story. Support!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thanks for your comment. If you like my post, please go to page one, the bottom of my post to click "推薦" for recommendation. Thank you very much.

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 11:12 AM 發表 查看引用來源

我 ex 都係咁 :smile_o03:
佢從來無當過我係 long term,所以無帶過我去見佢任何朋友,連原本係街拖住手見到朋友都會即時 fing 開我 :smile_o03:
唔好唔開心,都過去了.

雖然我沒有見過他的朋友,但係街,HB會主動錫我額頭,又有主動搭我博頭,拖手手和攬攬我.好開心啊

好次見到他的朋友,他都沒有放開我的手,係我自己fing開,然後走開一邊...因為,我個日無穿高跟鞋,在6尺高的HB身邊,我很沒自信.:')

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 11:41 AM 發表 查看引用來源

佢話性格唔甲,拍拖三個月已經同我講我只會係佢既 short term
甘仲唔分手,點接受到:smile_24:

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 11:52 AM 發表 查看引用來源

呀,講錯
其實拍拖一個月佢已經咁講
不過都拍左一年
分開是好事啊
你對他真好

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-29 11:59 AM 發表 查看引用來源

有一句話係好啱嘅
開始只需要一刻衝動, 分手卻需要無比勇氣.....
That's true. I have never had guts to say goodbye.

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 01:32 PM 發表 查看引用來源

其實都係,佢拍拖一個月已經話覺得性格不合,所以同佢只係會 short term

後備......…其實係家
果陣有個女仔佢好鐘意下家
同我睇緊戲佢可以話同其他朋友睇戲
果個女仔後尾知道佢拍拖後好唔開心,佢又對住我 ...
他既然說性格不合,甘點解唔分手?當你係乜?如果我是你,一定立刻離開他.得不到他的尊重,都要拿回自己的尊嚴.

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-29 02:52 PM 發表 查看引用來源

你講緊你自己:smile_41:
:smile_13: :smile_13: :smile_13:
當然唔係,我只會為愛我的人不能抽身.
如果他連騙我的說話都不說,我會死心的.

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 05:22 PM 發表 查看引用來源

可以話佢好,講野爽直,有果句講果句
不過作為女朋友,真係好難頂,聽到係好 hurt
當然拉,所以你真的很愛他,甘都忍受到.
我覺得他對你,連sl都不如....
好彩最後他都放過你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆