上一頁下一頁
發新話題

Part1: 不能反抗,被征服了+Part2: 後門初體驗(#76)+Part3: 久違了的滿足(#199)

收藏  |  訂閱
264  94.0k

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 05:46 PM 發表 查看引用來源

其實似阿四(幫佢拎野)同sp(到後期所謂嘅拍拖其實係上佢屋企做完,落街食啲野之後送我去車站自已返屋企)多啲
他真的當你係sp...好彩你都enjoy sex.
算啦,現在開心就好了

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 08:32 PM 發表 查看引用來源
有 enjoy 不過
甘慘:smile_24: 他待你SP都不如,只是玩具。

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 08:56 PM 發表 查看引用來源

咁呢d 佢唔知,果陣唔夠膽同佢講
原來係甘,算佢啦:smile_24:
HB知道我痛,會好緊張架

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 08:56 PM 發表 查看引用來源

咁呢d 佢唔知,果陣唔夠膽同佢講
不過你甘好身材,係男人都喜歡

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 09:37 PM 發表 查看引用來源

唔係家
如果係咁 ex 唔會咁對我喇
他都好喜歡同你做架..
我HB就成日拒絕我,但又成日手多多

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 09:41 PM 發表 查看引用來源

都係一個月左右家咋
唔知算唔算鐘意同我做
不如講下你新男朋友,開心d :smile_35:

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 10:19 PM 發表 查看引用來源
咁等我講講點識先喇

其實都要講返前少少既,因為分手後差唔多一年左右,ex叫我上佢屋企做
咁我都好開心既,以為可以同佢復合(其實大家仲有keep 住聯絡既)
點知一做完佢就同我講佢半年前已經同佢一齊鐘意果個女仔 ...
好浪漫啊,你地真有緣。

我都係上網識HB
都係叫他留msn
其實那個時候只係覺得悶
所以穩人傾下:smile_24:

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 11:26 PM 發表 查看引用來源

浪漫呀...... 麻麻喇
其實果下都好多人 add 我既,不過個個講野都好聊,例如有 d 會話,「嘩,你大學生會唔會好難追呀」呢d
係 bf 佢真係當識朋友咁,無咩奉承既說話,反而有時仲串我兩句咁
所以留意佢
sorry,剛才去了洗澡。
呢d 就係緣分啦,你會留意到他。
我覺得上網識幾好,通常都覺得好傾先繼續交往。

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 11:28 PM 發表 查看引用來源

佢點追你家
係07年既聖誕節,那年我剛剛畢業,但我繼續進修未工作。我學業又唔忙,變作好多時間上網。
呢個時候,我係一個網站認識了不少人,他是其中一人。一開始,我地已經好好傾。
那個時候他又無現在甘忙。原來他都好少上網的。
他在cam見過我後覺得我好靚,早起晚睡陪我msn/傾電話。
我們認識後大半年,我們都無見過面,他有約我,但不太勉強那種。
直到我工作了,有一日他說過來同我食lunch。我答應了
他本身6尺高,我成日都掛係口邊話他高,所以驚:p 我生得矮痲。
跟住我地一直 keep 住,傾電話, 每日sms 等...
有一日,他說唔比我再講他高,如果唔係要罰,懲罰係" 口交 "
其實我地都係講笑,我不小心講了他都沒有逼我。
有一晚,我很想他陪我吃晚飯,不過他忙,拒絕了
結果我說我會被他罰,他就立刻出來

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆