上一頁下一頁
發新話題

一切從打賭開始 (完)

收藏  |  訂閱
412  84.4k

引用:
原帖由 Siuminghk 於 2010-3-2 10:45 PM 發表 查看引用來源

let me have the 1st interview pls.....^^
甘你介紹一下自己啦
哈哈

引用:
原帖由 czaritza 於 2010-3-2 10:58 PM 發表 查看引用來源
大家都睇 & feel 到樓主有幾迷戀HB,當然呢D係佢地兩個人嘅事,只要樓主開心,基本上可以當呢到所有唔啱聽嘅意見冇到...
不過,作為女仔,我好想講一句,女仔青春有限,希望樓主可以在年華老去時 ...
呢點我都知道,我會有打算的。不用擔心

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-2 11:21 PM 發表 查看引用來源
嘩 DISCUSS 2 DAYS 啦
仲講呢個話題 ??? :smile_o04: :smile_o04:
大家都好關心我

引用:
原帖由 wcday 於 2010-3-2 11:25 PM 發表 查看引用來源

好些掛:smile_13::smile_13::smile_13:
你應該會明白架,我知道我做緊乜...

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2010-3-2 11:25 PM 發表 查看引用來源

仲以為年齡係女人既秘密添...... :smile_45:
都係既,不過我接受現實既,吳怕講

引用:
原帖由 bad_romance 於 2010-3-2 11:32 PM 發表 查看引用來源

不過都唔可以講唔唔單方面..
而應該講選擇~ 選擇去愛一個人當然會可能比較辛苦
選擇被愛當然比較幸福~係呢件事你決定了,就找個支持點去讓自己開心快樂
我並不認同被愛比去愛人幸福。
被愛,可以對愛你的人沒有感覺,當中你對愛你的人可以沒有愛
但去愛人,就算對方不接受,你的愛,自己係感受得到,係實在的

引用:
原帖由 wcday 於 2010-3-2 11:40 PM 發表 查看引用來源

唯有在身邊默默睇住你囉, 唔係唔比你去玩, 後生女, 玩下無所謂, 玩完要識返屋企食飯呀

:smile_o06:
多謝你啊。 見步行步拉,現在有HB,我覺得好幸福。
如果沒有HB在我身邊,呢兩年我都唔知會點。

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-3-2 11:48 PM 發表 查看引用來源

sorry... 你係咪講緊 HB 呀?
如果你問我,我會話,HB都愛我。
如果你心目中有答案,又何必問我呢。

引用:
原帖由 bad_romance 於 2010-3-2 11:53 PM 發表 查看引用來源

兩者都是有感情的..只是一邊比較重..一邊比較輕
但我真係覺得你要理性小小..
好簡單..我都清楚自己做緊咩..係成年人都會咁講自己
但女人永遠有感情呢家野左右到思想
不用擔心我。

引用:
原帖由 antonton 於 2010-3-2 11:56 PM 發表 查看引用來源

呵呵... 傻公主, >>>
我知道你地關心我,但我係唔會放棄HB的。
我係一個好需要愛的人
HB比到我...愛的感覺
我愛,故我在....感覺到我的全在

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆