上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
253  72.9k

其實我喜歡愛人多過被愛。
引用:
原帖由 X-M 於 2011-6-7 09:18 AM 發表 查看引用來源

woman in love :  荷蒙亂七八糟  !  !  !

當然未到啦。

點講呢,其實我好放心將自己交給HB,因為我知道他不會太離譜,例如吾會將我比其他人攪,吾會傷害我,吾會比我危險。甘我都願意任他擺佈。

但你甘問得,好似會有極端要求,例如好似o甘,就真系無可能
引用:
原帖由 X-M 於 2011-6-7 04:07 PM 發表 查看引用來源
妳愛hb到了一個可以任由他支配妳身体的情度嗎?

甘我都系一個正常人,有自己的思想和生活,好難完全放棄自己,然後交自己比人窩。我只可講我會盡量去取悅我愛的人(系無傷害性原則底下)
引用:
原帖由 X-M 於 2011-6-7 11:50 PM 發表 查看引用來源

為什么只是  "未到"  ?  ?

我當時未到的意思系not yet...,但如果系類似o 的經歷就系never will...
引用:
原帖由 X-M 於 2011-6-8 02:22 AM 發表 查看引用來源
Do you mean "never will" and "forever no" ?
or
Just  "not yet (未到)"  ? ?

Hb 吾系好望我,望個出入位多
引用:
原帖由 格雷 於 2011-6-8 02:46 AM 發表 查看引用來源
望住鏡入面個partner 比我插緊個樣
真係好high~
零捨好feel~~

就算同我講野,他都吾系好望我對眼,逃避我眼神架。
引用:
原帖由 bcm 於 2011-6-8 06:17 PM 發表 查看引用來源
佢全情投入姐!!

他吾多講野架。只有話我的時候才講多兩句。他喜歡打卓球看波打麻將。算吾算文靜:p
引用:
原帖由 bcm 於 2011-6-8 07:10 PM 發表 查看引用來源
佢個人好文靜吧?

我識他甘多年,仲怕醜?.
引用:
原帖由 bcm 於 2011-6-8 08:18 PM 發表 查看引用來源
好文靜!佢可能怕羞才不看你吧。

我無咩見他同其他人講野啊。他又吾系吾望我既,系有時候吾望我。
引用:
原帖由 X-M 於 2011-6-9 10:35 AM 發表 查看引用來源

佢同其他人講野都唔望 人既咩?

我都覺得他怕醜𧜏hb好可愛家!
引用:
原帖由 bcm 於 2011-6-9 10:42 AM 發表 查看引用來源
嗯!甘人人有不同表達方式吧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆