上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
253  73.1k

奴隸吾係人人有架!哈,你無HB甘幸福!哈哈覦
引用:
原帖由 咸仔 於 2011-6-13 02:04 PM 發表 查看引用來源
支持,支持,支持,支持,支持,
我都想有個咁嘅奴隸:smile_30: :smile_30:

不如分享下你的故事啦簕。
引用:
原帖由 X-M 於 2011-6-13 03:22 PM 發表 查看引用來源

唔難,女性較善長語言表達,

只要找緊每個機會,輕輕一句便可讓他心領神會,甚或心存感激。

想當年,還是小男孩的時候,較我長兩歲的女友,一句 說話,便令我放開胆子,蹂躪她的身體。

她得到了快 ...

究竟她講左咩啊?
引用:
原帖由 X-M 於 2011-6-13 03:22 PM 發表 查看引用來源

唔難,女性較善長語言表達,

只要找緊每個機會,輕輕一句便可讓他心領神會,甚或心存感激。

想當年,還是小男孩的時候,較我長兩歲的女友,一句 說話,便令我放開胆子,蹂躪她的身體。

她得到了快 ...

Exactly the same here...
引用:
原帖由 kit6098 於 2011-6-14 01:28 PM 發表 查看引用來源
幫人upload相?我都係覺得upload相麻煩,所以無post相。哈哈
二來我真係無身材,無野好post....

Thx for ur support. Too bad that I hv no photo
引用:
原帖由 petersenge 於 2011-6-14 06:23 PM 發表 查看引用來源
I like your story ..
but with photo is better ... more imagination

HB個樣吾pro架。他最近穿只穿shirt,又鬍蘇勒凸。哈哈。成日吾剃鬍子:p
引用:
原帖由 bcm 於 2011-6-14 08:34 PM 發表 查看引用來源
高大西裝男,迷人啵!!
好專業的感覺

都喜歡架!我愛hb
引用:
原帖由 格雷 於 2011-6-15 03:44 AM 發表 查看引用來源

咁你呢~?  鐘意望住自己比人插緊個樣嘛?

多謝支持,我會努力去寫
引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-6-15 08:46 PM 發表 查看引用來源
好睇又有空間幻想,撐你..........

鍾意啊,好得意架!
引用:
原帖由 bcm 於 2011-6-15 08:50 PM 發表 查看引用來源
你中吾中意so根吉面的感覺

引用:
原帖由 bcm 於 2011-6-15 08:54 PM 發表 查看引用來源
我又糸呀,錫波波果時,好痕架!!

我喜歡用手摸乍,HB有時候會幾日吾剃鬍,都幾長下。
以前試幫HB用kim幫他拔添啊,好變態!哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆